αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΛέει η Snap ψέμματα για την ανάπτυξη της; Ένας πρώην εργαζόμενος κάνει… μηνύσεις και αποκαλύψεις

Λέει η Snap ψέμματα για την ανάπτυξη της; Ένας πρώην εργαζόμενος κάνει… μηνύσεις και αποκαλύψεις

Μπορεί, άραγε, ένας τεχνολογικός κολοσσός να παρουσιάζει ψευδή στοιχεία που αφορούν την ανάπτυξη του; Αυτό υποστηρίζει ένας πρώην υπάλληλος της Snap (μητρική του Snapchat).

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Ο Anthony Pompliano προσλήφθηκε στην εταιρία το 2015 ως «μεταγραφή» από το Facebook. Και εντάχθηκε σητν ομάδα ανάπτυξης της Snap. Ωστόσο, απολύθηκε μόλις 3 εβδομάδες μετά. Αφού, όπως λέει ο ίδιος στη μήνυση που έχει καταθέσει, αρνήθηκε να συμμετέχει στην επεξεργασία και προώθηση των «μαγειρεμένων» στοιχείων. Μέχρι τώρα, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι ακριβώς στοιχεία αφορούσαν οι εν λόγω μετρήσεις.

Ο Pompliano μηνύει την εταιρεία για την προσπάθεια της να «καταστρέψει την καριέρα και τη φήμη του, διεξάγοντας μια εκστρατεία δυσφήμησης» εναντίον του, μετά την αποχώρησή του. Από την άλλη, η πλευρά της Snap υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες δεν έχουν καμία βάση.

«Ελέγξαμε την καταγγελία. Δεν έχει καμία αξία. Πρόκειται απλά για έναν δυσαρεστημένο πρώην υπάλληλο» δήλωσε εκπρόσωπος του τεχνολογικού γίγαντα στο Recode.net.

Πάντως, αυτή η υπόθεση έρχεται σε μια σημαντική περίοδο για την εταιρία. Μιας και ετοιμάζεται για δημόσιο «άνοιγμα» έτσι ώστε να αυξήσει την αξία της. Και φυσικά, σε αυτό θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα στοιχεία ανάπτυξης που θα παρουσιάσει. Μην ξεχνάμε τι έπαθε το Twitter που κατέγραψε… στασιμότητα στην ανάπτυξη του. Πάντως, η Snap υποστηρίζει ότι έχει 150.000.000 ενεργούς χρήστες καθημερινά. Τους έχει ή μήπως όχι;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − eleven =