αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚόμβο προσέλκυσης ταλέντων δημιούργησε η Bain & Co στην Ελλάδα

Κόμβο προσέλκυσης ταλέντων δημιούργησε η Bain & Co στην Ελλάδα

Σημαντική παρουσία στη χώρα μας θέλει να έχει η Bain & Company. Όπως ανέφεραν οι κκ. Δημήτρης Ψαρρής, Managing Partner της Bain & Company Greece και Ανδρέας Κυριλής, Partner και μέλος των παγκόσμιων πρακτικών Energy & Natural Resources και Advanced Manufacturing & Services της Bain, σε ενημερωτική συνάντηση με δημοσιογράφους, η ίδρυση του γραφείου το 2022 ήρθε ως αποτέλεσμα της διευρυνόμενης συνεργασίας της Bain με σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις, και της αυξημένης ζήτησης για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της στη χώρα. Το γραφείο της Αθήνας έχει στελεχωθεί από μια ομάδα κορυφαίων Ελλήνων συμβούλων, η οποία συνεργάζεται στενά με το παγκόσμιο δίκτυο της Bain, αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία της εταιρείας Η εταιρεία ήδη δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στους τομείς της ενέργειας και της βιομηχανίας, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, των καταναλωτικών/λιανικών προϊόντων και του Private Equity.

Στα πρώτα δύο χρόνια λειτουργίας, η Bain έχει αναλάβει σημαντικά έργα στους τομείς της στρατηγικής, μετασχηματισμού, τεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης, βιωσιμότητας και ενεργειακής μετάβασης, καθώς επίσης έχει δράσει ως σύμβουλος σε εξαγορές και συγχωνεύσεις.

Το γραφείο της Αθήνας αποτελεί σημαντική στρατηγική επένδυση της Bain στην περιοχή, η οποία αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη της εταιρείας στη συνεχή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, καθώς και τη δέσμευσή της να εξυπηρετήσει καλύτερα τον αυξανόμενο αριθμό πελατών της στην Ελλάδα, ανέφεραν τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας.

Το γραφείο της Bain στην Αθήνα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο ως κόμβος ταλέντων στην ευρύτερη περιοχή και έχει ήδη προσελκύσει τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, καθώς επίσης πολλά από τα στελέχη του γραφείου της Αθήνας, επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά από αξιοσημείωτη επαγγελματική δραστηριότητα στο εξωτερικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + ten =