αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚυκλοφορεί ειδική έκδοση του OnePlus 3T στα 479 ευρώ

Κυκλοφορεί ειδική έκδοση του OnePlus 3T στα 479 ευρώ

Από πληροφορίες και teaser περιμέναμε ότι η OnePlus θα ανακοινώσει μια νέα έκδοση της ναυαρχίδας της. Τελικά το έκανε, αλλά δεν είναι το μπλε χρώμα όπως είχε αφήσει να εννοηθεί ή τουλάχιστον έτσι είχαμε πιστέψει. Πρόκειται για το OnePlus 3T colette edition, μια ειδική έκδοση σε μαύρο χρώμα από την οποία θα διατεθούν μόλις 250 κομμάτια.

Η ονομασία έρχεται από το ομώνυμο concept store στο Παρίσι, το οποίο είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για τα high-end και αποκλειστικά προϊόντα που λανσάρει. Ένα από αυτά θα είναι και η ναυαρχίδα της OnePlus.

Όπως σημειώνει το Techblog.gr, η ειδική έκδοση του OnePlus 3T κυκλοφορεί με αφορμή τα 20α γενέθλια της μπουτίκ. Η OnePlus αναφέρει ότι είναι η πιο εντυπωσιακή συσκευή που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα. Στην πλάτη του smartphone έχει τοποθετηθεί το δημοφιλές colette logo.

Η διάθεση του OnePlus 3T θα γίνει αποκλειστικά από το colette στο Παρίσι με ενσωματωμένη μνήμη 128GB και τιμή στα 479 ευρώ. Οι πωλήσεις ξεκινούν 21 Μαρτίου 11 π.μ τοπική ώρα. Όσοι καταφέρουν να πάρουν στα χέρια τους την ειδική έκδοση, θα έχουν δώρο και ένα ζευγάρι ακουστικά OnePlus Bullets.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =