αρχικηVIRALΚρουαζιερόπλοιο- γίγας πέρασε από την διώρυγα της Κορίνθου. Έμειναν άφωνοι οι επιβάτες (ΦΩΤΟ)

Κρουαζιερόπλοιο- γίγας πέρασε από την διώρυγα της Κορίνθου. Έμειναν άφωνοι οι επιβάτες (ΦΩΤΟ)

Μπορείς να το πεις και… οριακή διέλευση. Το κρουαζιερόπλοιο- γίγας «Braemar», του στόλου της «Fred. Olsen Cruise Lines», πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης από τη διώρυγα της Κορίνθου. Όπως είναι φυσικό, το θέαμα τράβηξε τα βλέμματα όσων περαστικών ήταν στο σημείο εκείνη την στιγμή, αλλά και πολλών επιβατών που έσπευσαν να απαθανατίσουν την στιγμή με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο, μήκους 196 μ. με 800 επιβάτες, κατά πλειοψηφία Βρετανούς και 410 μέλη πληρώματος. Το πλοίο θα διανυκτερεύσει στο λιμάνι της Πάτρας και θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης για το Κατάκολο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. (Οργανισμός Λιμένος Πατρών), οι επισκέπτες πρόκειται να επισκεφθούν Αρχαιολογικούς Χώρους, μερικά από τα μνημεία της πλούσιας πολιτιστικής και θρησκευτικής μας κληρονομιάς, αλλά και κάποια από τα λοιπά, απαράμιλλου κάλλους, αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής και της πόλης μας. Παράλληλα ένας σημαντικός αριθμός εξ’ αυτών αναμένεται να επισκεφτεί το Ιστορικό και Εμπορικό κέντρο της Πάτρας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × five =