αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚοστίζει όσο ένα πολυτελές αυτοκίνητο: Ιδού το πιο ακριβό iPhone στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοστίζει όσο ένα πολυτελές αυτοκίνητο: Ιδού το πιο ακριβό iPhone στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το brand πολυτελείας Caviar επικοινώνησε με τον δημοφιλή YouTuber MKBHD για να του στείλει το πιο ακριβό iPhone του κόσμου. Ο Marques φυσικά δέχθηκε και η Caviar έστειλε από τη Μόσχα όπου και εδρεύει, έναν αντιπρόσωπο να του το παραδώσει αυτοπροσώπως, μιας και η αξία του τηλεφώνου ξεπερνάει τα €100.000.

Τι μπορεί να περιλαμβάνει λοιπόν ένα τηλέφωνο που κοστίζει τόσα λεφτά; Καταρχάς, πρόκειται για ένα iPhone 11 Pro. Πέρα από αυτό, το γυάλινο πίσω μέρος του τηλεφώνου έχει αντικατασταθεί με ένα λειτουργικό μηχανικό ρολόι με χρυσό 24 καρατίων και 137 διαμάντια.

Όσον αφορά την premium συσκευασία, περιέχει ένα ζευγάρι γάντια μικροϊνών, το πιστοποιητικό της συλλεκτικής έκδοσης, USB-C fast charger, καλώδιο USB-C σε Lightning, ένα ζευγάρι custom Caviar ακουστικών AirPods Pro και ένα κλειδί για κούρδισμα του μηχανικού ρολογιού του τηλεφώνου.

Το βάρος του τηλεφώνου έχει εκτοξευτεί στα 436 γραμμάρια, τη στιγμή που ένα συμβατικό iPhone 11 Pro ζυγίζει 188 γραμμάρια. Αυτοί που αγαπούν την υπερβολή και την υποστηρίζουν οικονομικά μπορούν στο website της Caviar να διαλέξουν το δικό τους custom iPhone 11 ή 11 Pro με τιμές που ξεκινούν από τα €87.710 και φτάνουν έως τα €104.450.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + 13 =