αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚοινωνικός τουρισμός: Πότε θα μάθεις αν κέρδισες επιδοτούμενες διακοπές

Κοινωνικός τουρισμός: Πότε θα μάθεις αν κέρδισες επιδοτούμενες διακοπές

Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες με τους δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2020 του ΟΑΕΔ, όπως σημειώνει το Insider.gr.

Η διασταύρωση των στοιχείων των ωφελουμένων που φέτος ξεπέρασαν τους 350.000 είναι χρονοβόρα και καθυστερεί ην έκδοση των πινάκων, καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις που ήθελαν τα αποτελέσματα να βγαίνουν στις 15 Ιουλίου.

Για τους συμμετέχοντες που από τη διαδικασία ελέγχου προκύπτει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος αποκλεισμού, εφαρμόζεται διαδικασία μοριοδότησης από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Οργανισμού, στην οποία θα στηριχθεί η επιλογή τους ή μη για την επιδότηση της διαμονής τους σε τουριστικά καταλύματα.

Η επιλογή ενός δικαιούχου συνεπάγεται την επιλογή των ωφελούμενων μελών του – εφόσον αποδεδειγμένα πληρούν τις προϋποθέσεις και την έκδοση Επιταγών Κοινωνικού Τουρισμού, μέσω των οποίων θα γίνει η επιδότηση. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μοριοδότησης συντάσσεται το προσωρινό «Μητρώο Δικαιούχων –Ωφελουμένων».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 19 =