αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Κοίτα τον άλλο στα μάτια για συγκεκριμένο χρόνο»: 4 κινήσεις που θα σε κάνουν να φαίνεσαι αμέσως πιο ελκυστικός

«Κοίτα τον άλλο στα μάτια για συγκεκριμένο χρόνο»: 4 κινήσεις που θα σε κάνουν να φαίνεσαι αμέσως πιο ελκυστικός

Υπάρχει μια μυστική δύναμη… που όλοι έχουμε, αλλά λίγοι από εμάς την αντιλαμβανόμαστε. Είναι η τέχνη της γλώσσας του σώματος και το πώς μπορεί να αλλάξει δραματικά τον τρόπο που μας αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι.

Υπάρχουν ορισμένα «κόλπα» που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε αμέσως τον εαυτό σας να δείχνει πιο ελκυστικός.

Και όχι, δεν πρέπει να είσαι ψεύτικος ή να προσπαθείς να είσαι κάποιος που δεν είσαι. Έχει να κάνει με την κατανόηση του πώς να προβάλλετε τον καλύτερο εαυτό σας μπροστά στον κόσμο.


1) Κοίτα τον άλλο στα μάτια

Ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία στο οπλοστάσιο της γλώσσας του σώματός σας είναι η οπτική επαφή. Είναι αυτή η άρρητη σύνδεση, μια σιωπηλή συνομιλία μεταξύ δύο ανθρώπων.

Όταν χρησιμοποιείται σωστά, μπορεί να σας κάνει αμέσως πιο ελκυστικό.

Αλλά εδώ είναι που δυσκολεύει – αν κάνετε πολύ λίγη οπτική επαφή, θα φανείτε αδιάφοροι ή ντροπαλοί. Αν κάνετε πολύ, κινδυνεύετε να σας εκλάβουν ως επιθετικούς ή ανατριχιαστικούς.

Λοιπόν, πώς επιτυγχάνετε την τέλεια ισορροπία; Επιδιώξτε μια μέση λύση όπου διατηρείτε οπτική επαφή για περίπου το 60% του χρόνου όταν μιλάτε και το 30% όταν ακούτε. Αυτό το απλό κόλπο μπορεί να κάνει τη διαφορά στον τρόπο που σας αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι, κάνοντάς σας να φαίνεστε πιο σίγουροι, ελκυστικοί και αναμφισβήτητα ελκυστικοί.

2) Η δύναμη ενός γνήσιου χαμόγελου

Όταν χαμογελάς ειλικρινά, είναι σαν ένας μαγνήτης. Οι άνθρωποι έλκονται από τη θετικότητα και τη ζεστασιά σας. Σε κάνει πιο προσιτό, πιο συμπαθή και ναι, πιο ελκυστικό/η.

Πρέπει να είναι γνήσιο. Οι άνθρωποι μπορούν να εντοπίσουν ένα ψεύτικο χαμόγελο από ένα μίλι μακριά και μπορεί στην πραγματικότητα να σας κάνει να φαίνεστε λιγότερο αξιόπιστοι.

Πώς λοιπόν διασφαλίζετε ότι το χαμόγελό σας είναι αυθεντικό; Σκεφτείτε κάτι που σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. Θα μπορούσε να είναι μια ιδιαίτερη ανάμνηση, ένα αγαπημένο κατοικίδιο ή ακόμα και το αγαπημένο σας τραγούδι.

Αφήστε αυτό το συναίσθημα να λάμψει μέσα  από το χαμόγελό σας. Ένα γνήσιο χαμόγελο είναι κάτι περισσότερο από μια απλή έκφραση προσώπου – είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να ενισχύσει άμεσα την ελκυστικότητά σας.

3) Η μαγεία της ανοιχτής γλώσσας του σώματος

Η ανοιχτή γλώσσα του σώματος μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι απίστευτα ελκυστικός. Τι σημαίνει αυτό;

Αντί να σταυρώνεις τα χέρια ή τα πόδια σου όταν είσαι ανασφαλής, προσπάθησε να στέκεσαι σε ευθεία στάση, να κρατάς τα χέρια σου χαλαρά και να διατηρείς μια ανοιχτή στάση.

Είναι εκπληκτικό πώς αυτή η μικρή προσαρμογή μπορεί να επηρεάσει την αντίληψη των ανθρώπων για εσάς. Η ανοιχτή γλώσσα του σώματος όχι μόνο σας κάνει να φαίνεστε πιο σίγουροι και προσιτοί, αλλά σας κάνει επίσης να φαίνεστε πιο ελκυστικοί.

4) Γείρε προς τα εμπρός και δείξε ενδιαφέρον

Το να γείρεις προς τα μέσα δείχνει ότι ενδιαφέρεσαι και συμμετέχεις ενεργά στη συζήτηση. Είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να δείξετε στο άλλο άτομο ότι είστε παρόντες, συγκεντρωμένοι και ενδιαφέρεστε πραγματικά για αυτό που έχει να πει.

Φυσικά, όπως και η οπτική επαφή, είναι σημαντικό να μην υπερβαίνετε. Η υπερβολική κλίση προς α εμπρός μπορεί να εισβάλει στον προσωπικό χώρο του άλλου και να τον κάνει να αισθάνεται άβολα.

Αλλά το να γέρνετε διακριτικά κατά τη διάρκεια των συνομιλιών μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο προσεκτικοί και ελκυστικοί. Είναι μια μικρή αλλαγή που μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο σας αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 4 =