αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚλείνει το Alemagou στη Μύκονο- Κρούσμα κορονοιού σε εργαζόμενο του

Κλείνει το Alemagou στη Μύκονο- Κρούσμα κορονοιού σε εργαζόμενο του

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε υπάλληλος του γνωστού κλαμπ Alemagou στη Μύκονο, όπως ενημερώνουν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης μέσω ανάρτησης στο Instagram.

Μετά τον εντοπισμό του κρούσματος, το οποίο δεν πρόκειται για σερβιτόρα, αλλά για υπάλληλο γραφείου που ανήκει στο δυναμικό της επιχείρησης, το Alemagou θα παραμείνει κλειστό προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό το σύνολο του προσωπικού και να πραγματοποιηθεί απολύμανση στους χώρους.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα beach bar του νησιού, το οποίο είχε κλείσει ξανά στις αρχές του καλοκαιριού, καθώς παρατηρήθηκε συγχρωτισμός στους χώρους του, ενώ είχε επιβληθεί και πρόστιμο.

Η ιχνηλάτηση των επαφών του προσώπου που βρέθηκε με κορονοϊό έχει ήδη ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ασθενής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και νοσηλεύεται στα ειδικά διαμορφωμένα ISO BOX, ενώ της έχει χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή.

Τις προσεχείς ώρες ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας της, θα κριθεί αν είναι απαραίτητο να μεταφερθεί σε κάποιο από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό στην Αθήνα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από τεστ που έκανε υπάλληλος του γραφείου μας, βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Ύστερα από αυτό και για λόγους ασφάλειας προχωράμε σε μοριακό τεστ Covid-19 στο σύνολο του προσωπικού και σε απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος.

Όπως είναι αυτονόητο, κρίναμε ότι το κατάστημα πρέπει να παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτοελέγχου και να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα μετάδοσης του ιού».

Πηγή: mononews.gr.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + one =