αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Κι όμως, το να βοηθάς τους άλλους είναι το πιο εγωιστικό πράγμα»: Ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, εξηγεί

«Κι όμως, το να βοηθάς τους άλλους είναι το πιο εγωιστικό πράγμα»: Ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, εξηγεί

Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone, τα κατάφερε πάλι και με μια ανάρτηση του στο Facebook, τους έκανε… όλους άνω- κάτω. Με την καλή έννοια. Αυτή τη φορά, μιλά για το πόσο σημαντικό είναι να βοηθάς τους άλλους. Για να είμαστε πιο ακριβείς, αναλύει το πόσο… εγωιστικό είναι να βοηθάς τους άλλους.

Ναι, ο Grant Cardone το πιστεύει. Και εξηγεί: «Το να βοηθάω άλλους ανθρώπους είναι πιθανότατα το πιο εγωιστικό πράγμα που κάνω. Τι εκπληκτικό concept. Η βοήθεια είναι εγωιστική. Γιατί; Επειδή γίνομαι καλύτερος, γίνομαι δυνατότερος, γίνομαι γρηγορότερος».

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο γνωστός businessman μιλά για όλες τις δραστηριότητες που κάνει, σε συνεργασία με άλλους ανθρώπους. Πράγματα που τον βοηθούν να γίνεται καλύτερος ο ίδιος. Πρέπει να συνεργάζεσαι με άλλους και να βοηθάς, γιατί μόνο έτσι γίνεσαι καλύτερος και εσύ ο ίδιος, όπως λέει ο Cardone. Ενώ παράλληλα, προσφέρεις σε εκείνους που το χρειάζονται.

Ο Grant Cardone είναι επιχειρηματίας και best seller συγγραφέας των New York Times. Έχουμε ξανά μιλήσει για αυτόν: πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, που ξεκίνησε από το μηδέν και εφαρμόζοντας ένα ιδιαίτερα επίπονο πλάνο, με εργασία πολλών ωρών, κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Σήμερα έχει στην κατοχή του 4 μεγάλες εταιρίες, ενώ είναι επίσης γνωστός για τις ομιλίες του που κάνει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Why helping others is such a great thing for everyone, including the giver.Share so your friends are reminded of good karma.

Posted by Grant Cardone on Freitag, 19. Mai 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − seven =