αρχικηVIRALΚι όμως, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης έχει δώσει απάντηση… και για το μαλλί του. Εξηγώντας γιατί έχει αυτό το ιδιαίτερο κούρεμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι όμως, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης έχει δώσει απάντηση… και για το μαλλί του. Εξηγώντας γιατί έχει αυτό το ιδιαίτερο κούρεμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει καταγράψει το δικό του success story από νεαρή ηλικία. Είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, ενώ κάθε ομιλία που κάνει στην Ελλάδα φέρνει… sold out. Μιλάμε φυσικά για τον καθηγητή του MIT, Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, στον οποίο έχουμε ξανά αναφερθεί εδώ στο It’s Possible. Πέρα από τις κορυφαίες αναλύσεις που κάνει στο πεδίο της τεχνιτής νοημοσύνης και τις γενικότερες συμβουλές που δίνει στους νέους, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης φαίνεται ότι μπορεί να δώσει απαντηση… σε κάθε ερώτημα. Ακόμα και για το μαλλί του.

Πριν μερικά χρόνια, ο ίδιος είχε βρεθεί στην τηλεοπτική εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου. Η δημοσιογράφος ρώτησε χαριτολογώντας τον γνωστό καθηγητή για το μαλλί του, και για το αν όλοι οι έξυπνοι άνθρωποι έχουν τέτοιο μαλλί, το οποίο παραπέμπει στον Άλμπερτ Αϊνστάιν. «Πρέπει να έρθεις κάποια στιγμή στο ΜΙΤ, να κάνεις ένα ντοκιμαντέρ», απάντησε αρχικά ο Κ. Δασκαλάκης. «Θα δω πολλούς σαν εσένα με τέτοια μαλλιά», ρώτησε η δημοσιογράφος. «Θα δεις ότι μπορείς να φανταστείς», απάντησε ο Δασκαλάκης.

Όπως εξήγησε στην συνέχεια, η επιστήμη και η καινοτομία δεν υπόκεινται σε συμβάσεις. «Στο ΜΙΤ είμαστε ελεύθεροι να είμαστε όπως θέλουμε. Να αμφισβητήσουμε την γνώση που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Να φτιάξουμε καινούργια γνώση. Να κάνουμε ότι θέλουμε», συμπλήρωσε. Κάπως έτσι, ακόμα και τα ρούχα ή τα μαλλιά, είναι μια έκφραση ελευθερίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − six =