αρχικηVIRALΚι όμως, μπορείς να αποκτήσεις αυτή την έπαυλη με μόλις 16,50 ευρώ. Αρκεί να είσαι λίγο τυχερός

Κι όμως, μπορείς να αποκτήσεις αυτή την έπαυλη με μόλις 16,50 ευρώ. Αρκεί να είσαι λίγο τυχερός

Για 25 καναδέζικα δολάρια (16,50 ευρώ) κι ένα καλογραμμένο κείμενο μπορείτε να αποκτήσετε μία έπαυλη αξίας 1,7 δολαρίων στην Αλμπέρτα του Καναδά.

Η ιδιοκτήτριά της, Αλλα Βάγκνερ, είναι αναγκασμένη να περιορίζεται σε έναν όροφο του σπιτιού της μετά από πρόσφατο ατύχημα και γι′ αυτό τον λόγο αποφάσισε να διοργανώσει τον διαγωνισμό για να το ξεφορτωθεί.

Όπως αναφέρει η Ηuffington Post Greece, η έπαυλη έχει εμβαδόν 500 τμ. και κτίστηκε το 2011. Ειναι τριώροφη, βρίσκεται μπροστά σε λίμνη και βλέπει τα καναδέζικα Βραχώδη Ορη. Η Βάγκνερ προσπαθεί να την πουλήσει εδώ και πέντε μήνες. Αν δεν τα καταφέρει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, ο τυχερός θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού της.

https://img.huffingtonpost.com/asset/5c4999ad24000095019fa275.jpeg?ops=scalefit_630_noupscale

Το μόνο που ζητάει είναι 25 δολάρια για το δικαίωμα συμμετοχής και μία σύντομη απάντηση στην ερώτηση «Πώς θα αλλάξει την ζωή σας η μετακόμιση σε αυτό το ονειρικό σπίτι μπροστά στην λίμνη». Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι να συγκεντρωθούν 68.000 συμμετοχές, που ισοδυναμούν με τα 1,7 εκατ. δολάρια της αξίας του σπιτιού.

Η απάντηση στην ερώτηση της Βάγκνερ δεν είναι απαραίτητο να γίνει γραπτώς. Οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποιο μέσον θέλουν.

«Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά» δήλωσε η Βάγκνερ. «Θα ήθελα πολύ να κερδίσει το σπίτι μου μία οικογένεια και να ζήσει ευτυχισμένα, όπως έζησα κι εγώ εδώ…»

Αν θέλετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κλικ εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 − one =