αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚι όμως, η Arianna Huffington θεωρεί ότι οι καλύτερες ιδέες έρχονται μόλις «αποσυνδεόμαστε» από την τεχνολογία

Κι όμως, η Arianna Huffington θεωρεί ότι οι καλύτερες ιδέες έρχονται μόλις «αποσυνδεόμαστε» από την τεχνολογία

Τη δική της άποψη για το πως μπορεί ένας επιχειρηματίας να είναι δημιουργικός, παράθεσε η διάσημη businesswoman, Arianna Huffington. Μιλώντας στο iConic conference που έγινε σήμερα, Τετάρτη, στην Νέα Υόρκη, είπε ότι τελικά οι καλύτερες ιδέες έρχονται όταν «αποσυνδεόμαστε» από την τεχνολογία.

«Οι επιχειρηματίες πρέπει να μείνουν συνδεδεμένοι με τη δική τους σοφία και δημιουργικότητα. Αλλά αυτό γίνεται όλο και πιο δύσκολο επειδή είμαστε εθισμένοι στην τεχνολογία», τόνισε η Arianna Huffington.

iCONIC 2017 – Arianna Huffington on life after HuffPo

"Huffington Post" founder, journalist and entrepreneur Arianna Huffington speaks to CNBC's Kate Rogers at the iCONIC conference about the future of digital media and her new focus on well-being.

Опубліковано CNBC 7 червня 2017 р.

Και εξήγησε το σκεπτικό της: «Το 70% των ανθρώπων κοιμάται με τα κινητά στα κρεβάτια. Ασχολούμαστε συνεχώς με τις ειδοποιήσεις, τα social media, τα κείμενα, τα emails. Κι όμως, οι πιο δημιουργικές ιδέες, έρχονται όταν τα βάζουμε όλα αυτά στην άκρη. Μερικές από τις καλύτερες ιδέες, έρχονται όταν οι άνθρωποι είναι στο ντους. Σαν επιχειρηματίες, σκεφτείτε τον συγκεκριμένο προβληματισμό. Να συνδέεστε με τις καλύτερες ιδέες σας και μην αποστασιοποιείσαι συνεχώς».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − seven =