αρχικηVIRALΚινέζος φέσωσε με 3.500 ευρώ ιδιοκτήτη Airbnb στην Ελλάδα- Έκανε κλήσεις στο εξωτερικό

Κινέζος φέσωσε με 3.500 ευρώ ιδιοκτήτη Airbnb στην Ελλάδα- Έκανε κλήσεις στο εξωτερικό

Έναν… μεγαλο λογαριασμό άφησε ένα Κινέζος τουρίστας σε έναν Έλληνα ιδιοκτήτη Airbnb. Ο Κινέζος νοίκιασε το ακίνητο μέσω Airbnb και όταν μετά από μία εβδομάδα αποχώρησε, τίποτα δεν έκανε τον ιδιοκτήτη να βάλει στο μυαλό του, τα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν.

Ο ενοικιαστής συνέδεσε ένα σταθερό τηλέφωνο στο router του σπιτιού και τηλεφωνούσε παράνομα στην Κίνα για μια εβδομάδα, αφήνοντας τον λογαριασμό 3.500 ευρώ στον ανυποψίαστο ιδιοκτήτη. Η χρέωση ήρθε στον ιδιοκτήτη όταν ο Κινέζος είχε ήδη γίνει καπνός.

Το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό στη χώρα. Τουρίστες από την Ιαπωνία. την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, τα Αραβικά Εμιράτα κλπ καταφθάνουν στην Ελλάδα με σταθερά τηλέφωνα στις βαλίτσες τους. Πηγαινουν στο Airbnb της αρεσκείας τους συνδέουν την τηλεφωνική συσκευή, είτε μέσω splitter ειτε απευθείας στο router, και αρχίζουν τα τηλέφωνα στο εξωτερικό μέσω της σταθερής τηλεφωνίας.

Τα φέσια που αφήνουν στους ιδιοκτήτες εξαρτώνται από την περίοδο διαμονής και μπορεί να ξεκινούν από κάποιες εκατοντάδες και να φθάνουν μέχρι και πολλές χιλιάδες ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × two =