αρχικηVIRALΚινέζος επιχειρηματίας πληρώνει τους υπαλλήλους του 15 δολάρια για κάθε κιλό που χάνουν

Κινέζος επιχειρηματίας πληρώνει τους υπαλλήλους του 15 δολάρια για κάθε κιλό που χάνουν

Ο Wang Xuebao, επικεφαλής μιας εταιρείας συμβούλων επενδύσεων στην Xian City της Κίνας, εφαρμόζει ένα σύστημα χρηματικής ανταμοιβής για να παρακινήσει τους υπαλλήλους του να χάσουν βάρος.

Οι εργαζόμενοι της Xian Jingtian Investment Consulting μπορούν να κερδίσουν 100 γιουάν (15 δολάρια) για κάθε κιλό σωματικού βάρους που χάνουν, στο πλαίσιο συστήματος ανταμοιβής που εφαρμόζει ο προϊστάμενός τους.

Ο Wang Xuebao πρότεινε την ιδέα αφού συνειδητοποίησε ότι τόσο αυτός όσο και το προσωπικό του ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους πίσω από ένα γραφείο χωρίς άσκηση και ακολουθώντας μια ανθυγιεινή διατροφή, με αποτέλεσμα την αύξηση του βάρους τους.

Το πρόγραμμα των μηνιαίων ανταμοιβών ξεκίνησε τον Μάρτιο και σχεδόν οι μισοί υπάλληλοι ήδη έχουν χάσει αρκετό βάρος, όπως διαβάζουμε στο perierga.gr. Έχουν αρχίσει να τρώνε υγιεινότερα και πηγαίνουν στο γυμναστήριο όσο πιο συχνά μπορούν, με το σκεπτικό της αύξησης του εισοδήματός τους.

Ο Wang Xuebao δήλωσε στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ότι η επιτυχία της ιδέας του έχει ξεπεράσει κατά πολύ την προσδοκία του, δεδομένου ότι τα ποσοστά παχυσαρκίας στην Κίνα φθάνουν σε επιδημικές διαστάσεις. Εκτιμάται ότι 1 στα 4 παιδιά από την Κίνα θα είναι υπέρβαρα έως το 2030.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + two =