αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚαταργείται η Wind Vision

Καταργείται η Wind Vision

Στο πλαίσιο της σταδιακής ενοποίησης των υπηρεσιών της με την Nova, η Wind Ελλάς ανακοινώνει την δυνατότητα μετάβασης των συνδρομητών χωρίς τέλη στην EON TV, καθώς καταργείται η υπηρεσία της συνδρομητικής τηλεόρασης WIND Vision.

Πιο συγκεκριμένα, στις 31 Δεκεμβρίου του 2022 η υπηρεσία WIND Vision καταργείται και όσοι συνδρομητές το επιθυμούν, μπορούν να μεταβούν στην ΕΟΝ TV, τη νέα τηλεοπτική εμπειρία με πλούσιο, παγκοσμίως δημοφιλές και αποκλειστικό περιεχόμενο.

Για την διάθεση της EON TV, τόσο το τέλος απενεργοποίησης της Wind Vision αλλά και το τέλος ενεργοποίησης ΕΟΝ TV είναι δωρεάν, ενώ προϋπόθεση είναι να υπάρχει ευρυζωνική σύνδεση WIND Fiber. Τα παρακάτω πακέτα της EON TV μπορούν να συνδυαστούν με ένα από τα δύο προγράμματα WIND Fiber (50Mbps & 100Mbps) και WIND Fiber to the Home (100Mbps & 200Mbps) , ώστε οι συνδρομητές να επιλέξουν εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους:

  • ΕΟΝ + : Περιλαμβάνει 82 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των 7 καναλιών Nova Sports, εκ των οποίων τα 56 σε HD και με περισσότερους από 3.000 τίτλους ταινιών on demand.
  • ΕΟΝ (βασικό πακέτο) : Περιλαμβάνει 75 κανάλια, εκ των οποίων τα 49 σε HD και με περισσότερους από 3.000 τίτλους ταινιών on demand
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − ten =