αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚαταγγελία που προκαλεί αίσθηση: Εργοδότες δεν έδωσαν άδεια σε μαθητές εσπερινού λυκείου για να γράψουν πανελλήνιες

Καταγγελία που προκαλεί αίσθηση: Εργοδότες δεν έδωσαν άδεια σε μαθητές εσπερινού λυκείου για να γράψουν πανελλήνιες

Μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση βγήκε τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αυτή, εργοδότες δεν έδωσαν άδεια σε μαθητές του ΓΕΛ Χανίων για να γράψουν πανελλήνιες. Μάλιστα, δεν τους διευκόλυναν ούτε καν με τις βάρδιες. Το αποτέλεσμα ήταν αρκετοί από αυτούς να χάσουν τις πανελλήνιες.

Την καταγγελία έκανε με ανάρτησή της, η διευθύντρια του Εσπερινού ΓΕΛ Χανίων, Ευαγγελία Σαρρή στο Facebook: «Οι μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ Χανίων κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπάθησαν όλη τη χρονιά να προετοιμαστούν για τις Πανελλαδικές. Μετά την δουλειά αν και κουρασμένοι παρακολούθησαν τα μαθήματα ενισχυτικής που έκαναν οι συνάδελφοι. Όμως σήμερα μόνο δύο συμμετείχαν στις εξετάσεις. Δυστυχώς στους υπόλοιπους οι εργοδότες τους δεν τους επέτρεψαν να αλλάξουν βάρδια για να μπορέσουν να δώσουν. Προσοχή, αλλαγή βάρδιας όχι άδεια. Να επισημάνω ότι την ίδια αρνητική στάση είχαν και οι συνάδελφοί τους. Μόνο ντροπή και οργή γι αυτή την κατάσταση. Ούτε να σχολιάσω δεν μπορώ…Ντροπή!» αναφέρει στην ανάρτησή της.

Η ίδια, μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων,είπε από τους 7 υποψηφίους του Εσπερινού ΓΕΛ Χανίων, μόνο δύο κατάφεραν τελικά να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην συμπεριφορά των συναδέλφων των μαθητών, οι οποίοι δεν διευκόλυναν τους υποψήφιους, προκειμένου να γίνει αλλαγή βάρδιας και να μπορέσουν να εξεταστούν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + three =