αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚαταγγελία για το Πλαίσιο: «Το ψυγείο που πέρυσι το αγόρασα με 549€, τώρα το πήγαν 976€ και με την επιδότηση… πέφτει στα 551€» (Εικόνα)

Καταγγελία για το Πλαίσιο: «Το ψυγείο που πέρυσι το αγόρασα με 549€, τώρα το πήγαν 976€ και με την επιδότηση… πέφτει στα 551€» (Εικόνα)

Μια επώνυμη καταγγελία για την αλυσίδα Πλαίσιο έχει γίνει viral στο Twitter τα τελευταία 24ωρα. Όπως σημειώνει ο χρήστης που έκανε την ανάρτηση: «Το ψυγείο που πέρυσι το αγόρασα με 549€, το είδα πριν λίγο στο «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ» του @PlaisioOfficial στην εκπληκτική τιμή των 976€ (!!!) και με την ΑΝΩΤΑΤΗ επιδότηση να πέφτει στα 551€. Μια λέξη ταιριάζει σε αυτό: Απατεώνες».

Ο χρήστης παραθέτει μάλιστα και την σχετική εικόνα.

Κάτω από το εν λόγω post, απάντησε και η αλυσίδα. Ουσιαστικά παραδεχόμενη την αύξηση της τιμής, υποστηρίζοντας όμως ότι αυτή δεν συνδέεται με το πρόγραμμα επιδότησης. «Οι τιμές επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες και μεταβάλλονται ενίοτε προς τα κάτω και ενίοτε προς τα πάνω. Σε σχεδόν όλα τα προϊόντα υπάρχουν μεταβολες, ειδικά λόγω των συνθηκών που επικρατούν τον τελευταίο χρόνο. Το πρόγραμμα ανακύκλωσης δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός αυτό», έγραψε το Πλαίσιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 5 =