αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚαταγγελία για την Τράπεζα Πειραιώς εν μέσω πανδημίας: «Πάρε τα καθαριστικά σου κι έλα στην τράπεζα»

Καταγγελία για την Τράπεζα Πειραιώς εν μέσω πανδημίας: «Πάρε τα καθαριστικά σου κι έλα στην τράπεζα»

Μία νέα καταγγελία για την Τράπεζα Πειραιώς έρχεται στη δημοσιότητα, εν μέση πανδημίας. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς, «σε κατάστημα της Αθήνας που υπήρχε κρούσμα την προηγούμενη Τρίτη αλλά και την Παρασκευή, ζητήθηκε από τους συναδέλφους να έλθουν πιο νωρίς με τα δικά τους καθαριστικά, προκειμένου να … απολυμάνουν το κατάστημα διότι δεν υπήρχε η δυνατότητα να έρθει η εταιρεία καθαρισμού!».

Με την ανακοίνωση να συνεχίζει: «Ο Σύλλογος μας έθεσε σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της Τράπεζας, ως προϋπόθεση για την προσέλευση των συναδέλφων, ΤΟΝ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ του καταστήματος. Οπως κι έγινε μετά την παρέμβαση μας. Το περιστατικό αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα.

Καλούμε τους συναδέλφους σε περίπτωση κρούσματος στο κατάστημα τους ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ την άμεση απολύμανση ή το σχολαστικό καθαρισμό ΠΡΙΝ την προσέλευση τους στο χώρο.

Σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ και για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ δεν μπαίνουμε σε χώρο που υπήρχε κρούσμα και δεν έχει προηγηθεί καθαρισμός!!Σε κάθε άλλη περίπτωση ενημερώνουμε το ΣΕΥΤΠΕ. Το μόνο Σύλλογο που παραμένει τροχοπέδη στον εργασιακό κατήφορο!!

ΥΓΕΙΑ των συναδέλφων και του πελατειακού κοινού είναι η πρώτη μας προτεραιότητα!».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τράπεζα Πειραιώς έκανε… τηλεφωνικές απολύσεις μέσα στις γιορτές

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + ten =