αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚατέφθασε το offline mode του Netflix

Κατέφθασε το offline mode του Netflix

Η στιγμή έφτασε. Πλέον θα μπορείς να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου σειρές ακόμα και όταν βρίσκεσαι στο μετρό ή το αεροπλάνο. Το offline mode του Netflix κάνει πρεμιέρα και έτσι ο κάθε χρήστες θα μπορεί να δει το πρόγραμμα που θέλει στη συσκευή του, χωρίς να είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ. Αφού πρώτα έχει κάνει το σχετικό download.

Μόλις ο χρήστης κάνει update και λάβει την τελευταία έκδοση του Netflix για Android ή iOS, ένα download button θα εμφανιστεί δίπλα στο αντίστοιχο του play. Με αυτόν τον απλό τρόπο θα μπορείς να κατεβάσεις τη σειρά που θέλεις και να την δεις αργότερα, όπου κι αν βρίσκεσαι. Όπως σημειώνει το αμερικανικό site The Verge, υπάρχουν δύο επιλογές στην ποιότητα εικόνας: Standard και Higher. Γίνεται έυκολα κατανοητό, ότι στην standard ανάλυση, το πρόγραμμα θα κατεβαίνει πολύ πιο γρήγορα, αφού θα έχει μικρότερο μέγεθος.

Υπενθυμίζεται, ότι το It’s Possible σας είχε ενημερώσει από τις 16 Οκτωβρίου για τα σχέδια του Netflix σχετικά με το offline mode. Κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε σήμερα.

screen_shot_2016_11_30_at_9-09-50_am-0

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + nineteen =