αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚατέφθασε το «Airbnb για πισίνες». Και ήδη καταγράφει ταχύτατη εξάπλωση

Κατέφθασε το «Airbnb για πισίνες». Και ήδη καταγράφει ταχύτατη εξάπλωση

Μετά την τεράστια επιτυχία που ακούει στο όνομα Airbnb, πλέον βλέπουμε κάθε τόσο να ξεπηδούν… νέες παραλλαγές της γνωστής πλατφόρμας. Η νεότερη από αυτές λέγεται Swimply. Και με μια φράση είναι το «Airbnb για πισίνες».

Η πλατφόρμα έκανε την εμφάνιση της στις ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες και ήδη καταγράφει ταχύτατη ανάπτυξη. Το πως λειτουργεί μάλλον μπορείς να το φανταστείς: Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να παραχωρούν προς ενοικίαση για ορισμένο χρονικό διάστημα τις ιδιωτικές πισίνες τους, σε προσιτές τιμές. Οι ιδιοκτήτες των πισινών μπορούν να θέτουν συγκεκριμένες ημερομηνίες διαθεσιμότητας για κρατήσεις, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να βρίσκουν όλες τις λεπτομέρειες για κάθε πισίνα, αλλά και κριτικές.

Στόχος της πλατφόρμας είναι να προσφέρει μικρές αποδράσεις στους καταναλωτές, με την ευκολία που θα επισκέπτονταν μια καφετέρια.

Πως έχει έσοδα η πλατφόρμα; Η Swimply κρατά προμήθεια καθώς και μια χρέωση υπηρεσίας από τους καταναλωτές. Η εταιρία συνεργάζεται μάλιστα με τοπικές εταιρίες συντήρησης πισινών για να διασφαλίζει οτι οι πισίνες έχουν τα κατάλληλα επίπεδα pH.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως να βγάλεις χρήματα χωρίς να έχεις μια «παραδοσιακή δουλειά»: Ένα γράφημα παραθέτει 150 sites και App

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + eight =