αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚατέρρευσε υπό κατασκευή ξενοδοχείο της Hard Rock- «Δεν έχουμε συμμετοχή στην κατασκευή» λέει η εταιρία

Κατέρρευσε υπό κατασκευή ξενοδοχείο της Hard Rock- «Δεν έχουμε συμμετοχή στην κατασκευή» λέει η εταιρία

Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσε ξενοδοχείο της Hard Rock στην Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ. Το κτίριο ήταν υπό κατασκευή. Ο απολογισμός είναι δύο νεκροί και είκοσι τραυματίες, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Τρία άτομα αγνοούνταν στα συντρίμμια της οικοδομής, που εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα ασταθής, με τις αρχές να φοβούνται ενδεχόμενη πλήρη κατάρρευσή της. Η δήμαρχος της πόλης ανέφερε ότι 112 άτομα βρίσκονταν στο υπό κατασκευή κτίριο την ώρα του περιστατικού.

Σημειώνεται ότι η Hard Rock είναι μια από τις δύο αμερικανικές εταιρίες, που έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για να αναλάβουν το νέο καζίνο που θα φτιαχτεί στον χώρο του Ελληνικού.

Τι λέει η εταιρία για την κατάρρευση

Η εταιρεία Hard Rock International με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα εκφράζει την «βαθύτατη λύπη μας για τα θύματα από το εργατικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ».

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση «η εταιρεία Kailas Companies, ιδιοκτήτρια του ακινήτου, συνεβλήθη με την κατασκευαστική εταιρεία Citadel Builders LLC για την ανέγερση ενός ξενοδοχείου στη Νέα Ορλεάνη, με μελλοντικό υπεύθυνο λειτουργίας του ξενοδοχείου (hotel operator), μετά από την ολοκλήρωση της ανέγερσης, τη Hard Rock International. Επισημαίνεται ότι η Hard Rock, στη φάση της κατασκευής και μέχρι την αποπεράτωση, δεν έχει καμία συμμετοχή».

«Η σκέψη μας είναι κοντά στις οικογένειες των θυμάτων», καταλήγει η ίδια ανακοίνωση

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 12 =