αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Κατέβασε ρολά» το Venetis Great στην Ομόνοια- Τι αναφέρει το σημείωμα στην είσοδο του (Εικόνα)

«Κατέβασε ρολά» το Venetis Great στην Ομόνοια- Τι αναφέρει το σημείωμα στην είσοδο του (Εικόνα)

Κατέβασε ρολά εδώ και λίγες ημέρες το κατάστημα Venetis Great στην διασταύρωση της Πλατείας Ομονοίας με την οδό Αθηνάς λίγους μήνες μετά από την έναρξη λειτουργίας του νέου concept του ομίλου Βενέτη. Σύμφωνα με το μήνυμα που είναι αναρτημένο στον εξωτερικό χώρο “το κατάστημα αναστέλλει προσωρινά την λειτουργία του λόγω περιορισμένου αγοραστικού κοινού”.

Σε επικοινωνία που είχε το News 24/7 με τον επικεφαλής της Βενέτης, κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, η αιτία είναι η μηδαμινή κίνηση στην περιοχή της Ομόνοιας καθ’ όλη την περίοδο του δεύτερου lockdown. “Από το να μπαίνουμε μέσα μερικές χιλιάδες ευρώ, επιλέξαμε να διακόψουμε προσωρινά την λειτουργία του καταστήματος και να επαναλειτουργήσει όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν” σημείωσε.

https://www.news247.gr/img/996/9107771/822000/o/660/0/venetis_close.jpg

Όπως αναφέρει ο κ. Μονεμβασιώτης στο News 24/7 εξετάζεται η προσωρινή αναστολή λειτουργίας ακόμη 2-3 καταστημάτων Βενέτη στο κέντρο της Αθήνας εάν συνεχίσουν να παραμένουν ζημιογόνα λόγω της έκτακτης κατάστασης. Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι μόνο η Βενέτης η οποία έχει προχωρήσει σε κλείσιμο καταστημάτων ή αναστολή λειτουργίας στο κέντρο της Αθήνας καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν κλείσει μία σειρά καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Κολωνάκι αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος.

Η τηλεργασία που κράτησε μακριά από το κέντρο αρκετούς εργαζόμενους που ήταν η βασική πελατεία αυτών των καταστημάτων σε συνδυασμό το περιορισμένο ωράριο και την απουσία φοιτητών οδήγησε σε σκληρές αποφάσεις στον ευρύτερο χώρο της εστίασης. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί το κλείσιμο του Everest στην πλατεία Μοναστηρακίου μετά από δεκαετίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + one =