αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚατέβασε ρολά το Popcorn Time, το δημοφιλές πειρατικό site όπου μπορούσες να δεις ταινίες και σειρές δωρεάν (Εικόνα)

Κατέβασε ρολά το Popcorn Time, το δημοφιλές πειρατικό site όπου μπορούσες να δεις ταινίες και σειρές δωρεάν (Εικόνα)

Το Popcorn Time, η δημοφιλής πλατφόρμα που έκανε την παρακολούθηση πειρατικών ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών σχεδόν τόσο εύκολη όσο η χρήση του Netflix, έκλεισε.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η εφαρμογή έκανε το ντεμπούτο της το 2014 και μέσα σε ένα χρόνο έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες πρόσβασης σε «πειρατικό» περιεχόμενο που περιλάμβανε σειρές και ταινίες.

Το 2015, ένας προγραμματιστής που σχετίζεται με το Popcorn Time είπε στο Bloomberg ότι η υπηρεσία δεν ήταν υπεύθυνη για την πειρατεία επειδή δεν φιλοξενούσε η ίδια κανένα κλεμμένο υλικό. Αντίθετα, το λογισμικό πρόσφερε έναν σύνδεσμο προς υπολογιστές σε όλο τον κόσμο που φιλοξενούσαν το περιεχόμενο μέσω του συστήματος κοινής χρήσης αρχείων BitTorrent.

«Ο κόσμος των torrent ήταν εδώ με εκατομμύρια χρήστες πριν από εμάς μας και θα είναι εδώ με ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ χρήστες μετά από εμάς», είπε τότε ο ίδιος.

Όσοι μπαίνουν πλέον στο website του Popcorn Time βλέπουν την παρακάτω εικόνα:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + two =