αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚανονικά λειτούργησαν την Κυριακή τα καταστήματα των Jumbo σε Πρέβεζα και Κατερίνη

Κανονικά λειτούργησαν την Κυριακή τα καταστήματα των Jumbo σε Πρέβεζα και Κατερίνη

Σε νέο μοντέλο λειτουργίας μπήκαν τα Jumbo, με τα καταστήματα της αλυσίδας σε Πρέβεζα και Κατερίνη και λειτουργούν κανονικά χτες, Κυριακή, όπως σημειώνουν στελέχη της εταιρίας. Έξω από αυτά έγιναν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, κυρίως από ανθρώπους του ΠΑΜΕ. Ωστόσο τα καταστήματα λειτούργησαν στο προβλεπόμενο ωράριο. Σημειώνεται ότι για την εν λόγω ημέρα είχε ανακοινωθεί και απεργία στα καταστήματα.

«Η θέση της συντεχνίας, μέρος της οποίας είμαστε και εμείς, είναι όχι μόνο να μην δουλεύουμε τις Κυριακές αλλά ιδανικά να σταματήσουμε να δουλεύουμε και τις Δευτέρες και τις Τετάρτες». Αυτό είπε πριν μερικές ημέρες, στο περιθώριο της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της Jumbo ο διευθύνων σύμβουλος και μεγαλομέτοχος της, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων της αλυσίδας να επεκταθεί σε τουριστικές περιοχές όπου παρέχεται η δυνατότητα, βάσει νόμων, υπουργικών αποφάσεων κ.ά.

Ο ίδιος εξήγησε ότι η εταιρεία επέλεξε εντός του πλαισίου που ορίζουν οι νόμοι και οι αποφάσεις των τοπικών αρχών να διευρύνει το ωράριο λειτουργίας στις 7 ημέρες εβδομαδιαίως, με τους εργαζόμενους ωστόσο να διατηρούν πλήρως τα δικαιώματα της 40ωρης απασχόλησης.

Όπως είπε η Κυριακάτικη λειτουργία καταστημάτων της αλυσίδας Jumbo απάντησε σε μια ανάγκη της κοινωνίας και των καταναλωτών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × five =