αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚανονικά αύριο το μετρό- Ανεστάλη η στάση εργασίας

Κανονικά αύριο το μετρό- Ανεστάλη η στάση εργασίας

Αναστέλλεται η στάση εργασίας που είχαν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στο μετρό για αύριο Τρίτη 14 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου των εργαζομένων, την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 η κυκλοφορία στο δίκτυο του mετρό θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μετά την αναστολή της στάσης εργασίας που είχε προκηρύξει το σωματείο.

Το προεδρείο του ΣΗΑΜ προχώρησε σε αυτή την αναστολή μετά την θετική ανταπόκριση του υπουργείου Μεταφορών στο αίτημα του Σωματείου, για την προώθηση υπογραφής νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και τον ορισμό ημερομηνίας συνάντησης.

Οι ηλεκτροδηγοί του Μετρό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου, «αποδεικνύουμε για ακόμη μια φορά ότι αντιμετωπίζουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, εξαντλώντας τα όρια του διαλόγου και των επιχειρημάτων. Δεν υποχωρούμε από την διεκδίκηση υπογραφής, δίκαιης Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας η οποία θα ανταποκρίνεται στις αντίξοες συνθήκες εργασίας των ηλεκτροδηγών και τον διαμορφούμενο πληθωρισμό. Και θα απαντήσουμε δυναμικά σε κάθε πρόκληση που υπονομεύει την αποδεδειγμένη διαχρονικά προσφορά μας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + nine =