αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Για να κάνεις κάτι νέο θα έχεις αποτυχίες, αλλά αν πάρεις αρκετά ρίσκα, κάτι θα δουλέψει»

«Για να κάνεις κάτι νέο θα έχεις αποτυχίες, αλλά αν πάρεις αρκετά ρίσκα, κάτι θα δουλέψει»

Σε ένα ασυνήθιστο και με άρωμα νοσταλγίας video προχώρησε η Samsung για να διαφημίσει τη νέα της ναυαρχίδα, Galaxy S8. Το συνεργείο της Samsung συνάντησε το δημιουργό του κινητού τηλεφώνου, τον Marty Cooper, για να του θέσει κάποια ερωτήματα.

Στο video βλέπουμε έναν άνθρωπο που οφείλει τη δημιουργικότητά του στο γεγονός πως αποσπάται εύκολα όπως δηλώνει ο ίδιος. Ονειροπολεί συνεχώς, δεν μπορεί να ολοκληρώσει εργασίες, είναι γενικώς γεμάτος ελαττώματα τα οποία τον οδηγούν τελικά στο να σκέφτεται πράγματα που οι άλλοι δε σκέφτονται, συμπληρώνει.

Έδωσε επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση στην ερώτηση “ποιος είναι ο εχθρός των εφευρέσεων”. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο εχθρός είναι τα ανούσια gadgets, συσκευές που δεν έχουν κανένα λειτουργικό σκοπό.

«Η τεχνολογία είναι η εφαρμογή της επιστήμης για να δημιουργήσει προϊόντα και υπηρεσίες για να κάνουν τις ζωές των ανθρώπων καλύτερες».

Δίνοντας κουράγιο σε αυτούς που τώρα ξεκινούν με πρωτοποριακές ιδέες δήλωσε: «Κανείς δε σκέφτεται μια ιδέα και την τελειοποιεί από την αρχή. Για να κάνεις κάτι νέο, θα έχεις αποτυχίες, αλλά σε κάποιο σημείο, αν πάρεις αρκετά ρίσκα, κάτι θα δουλέψει».

Όπως σημειώνει το Unboxholics.com, το video γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε Galaxy S8, το οποίο εντυπωσίασε τον Marty αρκετά για να θέλει να κρατήσει τη συσκευή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =