αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚαμπανάκι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τον Mr Conclavio- Προσοχή στα… «τα μυστικά του γρήγορου πλουτισμού»

Καμπανάκι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τον Mr Conclavio- Προσοχή στα… «τα μυστικά του γρήγορου πλουτισμού»

Προειδοποίηση για τους δικτυακούς τόπους conclavio.com και ekatommyriouxos.gr εξέδωσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. «Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι οι δικτυακοί τόποι conclavio.com και ekatommyriouxos.gr, οι οποίοι φέρεται να προσφέρουν στα μέλη που εγγράφονται σε αυτές (πληρώνοντας συνδρομή) «τα μυστικά του γρήγορου πλουτισμού» και εκπαίδευση, συμβουλές και καθοδήγηση για τοποθετήσεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων, δεν εποπτεύονται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς» σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Προειδοποίηση για τους δικτυακούς τόπους conclavio.com και ekatommyriouxos.gr.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι οι δικτυακοί τόποι conclavio.com και ekatommyriouxos.gr, οι οποίοι φέρεται να προσφέρουν στα μέλη που εγγράφονται σε αυτές (πληρώνοντας συνδρομή) «τα μυστικά του γρήγορου πλουτισμού» και εκπαίδευση, συμβουλές και καθοδήγηση για τοποθετήσεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων, δεν εποπτεύονται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς συστήνει στους υποψήφιους επενδυτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην ακολουθούν προτροπές ή συμβουλές ατόμων που λειτουργούν εκτός οποιουδήποτε ρυθμιστικού πλαισίου. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν εποπτεύει τις αγορές κρυπτονομισμάτων (cryptoassets) και την παροχή υπηρεσιών σχετικών με τοποθετήσεις σε κρυπτονομίσματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 5 =