αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚαλοκαιρινή Black Friday ανακοίνωσε το McArthurGlen- Ξεκινά από σήμερα με εκπτώσεις ως 80%

Καλοκαιρινή Black Friday ανακοίνωσε το McArthurGlen- Ξεκινά από σήμερα με εκπτώσεις ως 80%

Οι Γάλλοι λιανέμποροι Cdiscount, Boulanger, Fnac Darty, Rue du Commerce, Showroomprivé.com και La Redoute, το 2018, δημιούργησαν τις Γαλλικές ημέρες. Πρόκειται για τη Γαλλική απάντηση στην Black Friday, κατά τη διάρκεια των οποίων οι Γάλλοι λιανέμποροι προσφέρουν σειρά προϊόντων όπως είδη αναψυχής, ηλεκτρονικά προϊόντα και είδη ένδυσης, σε χαμηλές τιμές. 

Κατά κανόνα οι Γαλλικές ημέρες πραγματοποιούνται στα τέλη Απριλίου. Εφέτος, θα έπρεπε να είχαν πραγματοποιηθεί από τις 28 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου, όμως η εκδήλωση μετατέθηκε για έναν μήνα μετά. 

Οι Γάλλοι λιανέμποροι δεν είναι, όπως φαίνεται, οι μόνοι που θέλουν να μεταφέρουν την Black Friday κατά τη διάρκεια και άλλων χρονικών περιόδων μέσα στο έτος. Και στην Ιταλία η αλυσίδα Rinascente “τρέχει” έως τις 6 Ιουνίου προωθητική ενέργεια που την ονομάζει Black Friday με εκπτώσεις έως 50%. 

Στην Ελλάδα, πριν από λίγες ώρες, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, ακολουθώντας τις οδηγίες της μητρικής πολυεθνικής εταιρείας, ανακοίνωσε πως διοργανώνει από τις 3 έως και τις 9 Ιουνίου την καλοκαιρινή έκδοση της Black Friday. Στην ενέργεια συμμετέχουν 84 καταστήματα, που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του στα Σπάτα, οι εκπτώσεις αγγίζουν το 80% ενώ υπάρχουν και extra εκπτώσεις. 

Τι συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας 

Σε αντίστοιχες προωθητικές ενέργειες δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και άλλες αλυσίδες, εταιρείες και brands προκειμένου να δώσουν μια τόνωση στον τζίρο τους ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις έχει πληγεί λόγω των lockdowns. 

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + nineteen =