αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚαλογήρου… η επιστροφή: Η γνωστή εταιρία άλλαξε χέρια και αυτή την περίοδο κάνει τις κινήσεις της

Καλογήρου… η επιστροφή: Η γνωστή εταιρία άλλαξε χέρια και αυτή την περίοδο κάνει τις κινήσεις της

Mε πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες εξυγίανσης της Λεμονής ΑΕ (πολυτελή υποδήματα και αξεσουάρ Καλογήρου) μετά το επιχειρηματικό πλάνο σωτηρίας που υπέβαλε ο Όμιλος Εταιριών Φάις στις 21 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρία ανασυντάσσει τις δυνάμεις της με διαρκείς παραλαβές εμπορευμάτων και αναδιάρθρωση του δικτύου λιανικής πώλησης.

Η αρχή έχει γίνει με την επανενεργοποίηση των επώνυμων καταστημάτων στα μεγάλα εμπορικά κέντρα, καθώς την επόμενη εβδομάδα ανοίγει η ναυαρχίδα της αλυσίδας Καλογήρου στο εμπορικό κέντρο Golden Hall σε συνεργασία με τα Αττικά Πολυκαταστήματα. Στο ίδιο εμπορικό κέντρο θα μπουν άμεσα σε λειτουργία και τα καταστήματα Salvatore Ferragamo και Haralas, ενώ στο The Mall Athens ξανανοίγουν τα καταστήματα Geox και Haralas, όπου το τελευταίο θα διαθέτει και shop-in-shop της γνωστής αμερικανικής εταιρίας Nine West. Επιπλέον, η Salvatore Ferragamo μπουτίκ ανοίγει πάλι τις πόρτες της στο CityLink επί της Σταδίου, ενώ στο ίδιο κέντρο προστίθενται δύο νέα σημεία πώλησης- Καλογήρου και Haralas- τα οποία αναμένονται να δώσουν εντελώς διαφορετική νότα στην αγορά του Συντάγματος. Στη συμπρωτεύουσα, τέλος, εγκαινιάζεται Καλογήρου Outlet στο Οne Salonica Outlet Mall. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εννέα παραπάνω καταστήματα θα είναι ανοιχτά για το κοινό  μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου!

Σταδιακά αποκαθίσταται επίσης η εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας αναφορικά με τις παραλαβές εμπορευμάτων από Έλληνες και κυρίως ξένους προμηθευτές (π.χ. Τod’s, Salvatore Ferragamo, Hogan, Tory Burch, Jimmy Choo, Saint Laurent, Michael Kors κ.α.). Πληθώρα υποδημάτων και τσαντών θα συνεχίσουν να συρρέουν στο δίκτυο καταστημάτων Καλογήρου και να διατίθενται σε δελεαστικές εκπτωτικές τιμές και σε 12 άτοκες δόσεις.

Οι καταναλωτές έχουν ήδη αγκαλιάσει την προσπάθεια και κλίμα αισιοδοξίας επικρατεί, αφού όλα δείχνουν πως πρόκειται να επιτευχθούν οι στόχοι που προβλέπει το σχέδιο εξυγίανσης της ιστορικής επιχείρησης Λεμονής ΑΕ (Καλογήρου). Η εταιρία σκοπεύει να καταθέσει τη συμφωνία εξυγίανσης στα αρμόδια δικαστήρια μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − three =