αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚαι άλλη Ελληνική εταιρία ανακοίνωσε 4ημερη εργασία για το καλοκαίρι, χωρίς μείωση μισθού

Και άλλη Ελληνική εταιρία ανακοίνωσε 4ημερη εργασία για το καλοκαίρι, χωρίς μείωση μισθού

Μια ακόμα Ελληνική εταιρία ξεκινά να εφαρμόζει 4ημερη εργασία, εντός του καλοκαιριού. Είναι η Pronet η οποία ήδη ξεκίνησε να εφαρμόζει πιλοτικά από τις αρχές του μήνα το εν λόγω μοντέλο, με διάρκεια έως το τέλος Αυγούστου.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα δεν προϋποθέτει οποιαδήποτε αλλαγή στο ισχύoν πλαίσιο εργασίας ή αποδοχών των υπαλλήλων.

Από την ίδρυσή της το 1992 και έως σήμερα, η Pronet θεωρείται στρατηγικός εταίρος ασφάλειας δικτύων από πολυάριθμους οργανισμούς διαφορετικών μεγεθών και αποτυπώματος παγκοσμίως. Η τεχνογνωσία, η συνεχής καινοτομία και μάθηση, σε συνδυασμό με τα ταλέντα των ανθρώπων της, είναι τα ισχυρά θεμέλια για την συνεχή ανάπτυξη που επιτρέπουν στην Pronet να εξυπηρετεί άρτια τις ανάγκες των πελάτων της σε όλον τον κόσμο.

“Η οικογένεια των ανθρώπων που εργάζονται στην Pronet αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για την ανάπτυξη και την ευημερία της εταιρείας, που για 30 συναπτά έτη παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής σε 40 χώρες ανά την υφήλιο. Διαισθανόμενοι την ιδιαιτερότητα και τις δυσκολίες της περίοδού που όλοι βιώνουμε στην μετά-covid εποχή, αλλά και επιθυμώντας να ανταμείψουμε τους συνεργάτες μας για την εξαιρετική απόδοση τους, υιοθετούμε πιλοτικά τετραήμερη εβδομαδιαία εργασία για το φετινό καλοκαίρι, θέλοντας να προσφέρουμε ευελιξία στης καθημερινότητα κάθε εργαζομένου στην Pronet και να προάγουμε την βέλτιστη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής” όπως δήλωσε η Διευθύντρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διαδικασιών, κυρία Κωνσταντίνα Μεντζέλου”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =