αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚαθυστερεί ο ερχομός του HBO Max στην Ελλάδα

Καθυστερεί ο ερχομός του HBO Max στην Ελλάδα

Τον περασμένο Οκτώβριο γράφαμε για τον ερχομό του HBO Max στην Ελλάδα, μετά από την επίσημη ανακοίνωση που έκανε τότε η εταιρία. «Το HBO Max έρχεται στην Ελλάδα. Η διάσημη streaming πλατφόρμα θα έρθει στα μέρη μας το 2022 καθώς η αμερικανική εταιρεία πρόσθεσε και την Ελλάδα στις χώρες στις οποίες θα προχωρήσει στο λανσάρισμα της υπηρεσίας μέσα στην επόμενη χρονιά» σημειωνόταν στο σχετικό άρθρο.

Η πλατφόρμα θα έρθει στην χώρα μας μέσα στο έτος, ωστόσο όπως διευκρινίζεται σε νέα ανακοίνωση που έκανε τώρα, η χώρα μας θα περιλαμβάνεται σε επόμενο κύμα χωρών.

Η πλατφόρμα που ανήκει στη WarnerMedia θα λανσαριστεί σε επιπλέον 15 χώρες στις 8 Μαρτίου, στοχεύοντας αυτή τη φορά στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα, σε Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Κάτω Χώρες, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία και Σλοβενία.

Αργότερα φέτος, η υπηρεσία θα κάνει το ντεμπούτο της σε έξι ακόμη ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα. Άρα λοιπόν θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =