αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚαθηλώνονται όλα τα αεροσκάφη της EasyJet

Καθηλώνονται όλα τα αεροσκάφη της EasyJet

Την καθήλωση όλων των αεροσκαφών της από σήμερα ανακοίνωσε η EasyJet, επικαλούμενη τους περιορισμούς στις μετακινήσεις που έχουν επιβληθεί από πολλές κυβερνήσεις.

Σε δήλωσή της στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου η βρετανική αεροπορική εταιρεία ανέφερε πως την Κυριακή πραγματοποίησε την τελευταία πτήση επαναπατρισμού και πλέον έχει θέσει το προσωπικό πτήσεων σε δίμηνη άδεια.

«Ως αποτέλεσμα των άνευ προηγούμενου ταξιδιωτικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί από κυβερνήσεις ως αντίδραση στην πανδημία του κορωνοϊού και της εφαρμογής εθνικών απαγορεύσεων κυκλοφορίας σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, η EasyJet έχει σήμερα πλήρως καθηλώσει ολόκληρο τομ στόλο αεροσκαφών της», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας.

Σημείωσε επίσης ότι πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 650 «πτήσεις διάσωσης» επαναπατρίζοντας πάνω από 450.000 επιβάτες.

Η ανακοίνωση πρόσθεσε ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με κυβερνήσεις για πρόσθετες πτήσεις επαναπατρισμού και πως σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει βεβαιότητα για το ποτέ θα ξαναρχίσουν οι εμπορικές πτήσεις.

Πηγή: airnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + ten =