αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚίνηση- ματ: Τα εμβληματικά ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία και King George μπαίνουν στο delivery φαγητού

Κίνηση- ματ: Τα εμβληματικά ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία και King George μπαίνουν στο delivery φαγητού

Την ψηφιακή οδό προσέγγισης των καταναλωτών προκρίνει και το fine dining στην μετά κορωνοϊό εποχή με μεγάλες επιχειρήσεις που διαθέτουν ισχυρό brand να επεξεργάζονται την είσοδο τους στο delivery. Στο πλαίσιο αυτό, ακολουθώντας μια διεθνή τάση που αναπτυσσόταν αλλά επιταχύνθηκε μετά την πανδημία, τα εστιατόρια του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και King George, σχεδιάζουν την είσοδο τους στο delivery.

Σύμφωνα με τον γενικό Διευθυντή των συγκεκριμένων ξενοδοχείων, κ. Τιμ Ανανιάδη στο περιθώριο διαδικτυακής συζήτησης για τον κλάδο HORECA από τον Σεπτέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει κάποιο πρόγραμμα προς αυτή την κατεύθυνση, τονίζοντας πως, αν και δεν πρόκειται να εκτοξεύσει τον τζίρο, είναι μια δραστηριότητα που θα κρατήσει τα εστιατόρια στην αγορά.

Αντίστοιχες κινήσεις σχεδιάζει και το catering Δειπνοσοφιστήριο, επιχειρώντας να υποκαταστήσει μέρος του χαμένου τζίρου της περιόδου. Κατά την εκτίμηση του επικεφαλής η εταιρία θα μπορούσε να εξασφαλίσει το 20% του τζίρου της από το delivery.

Επίσης ο γενικός διευθυντής της TGI Fridays στην Ελλάδα, N. Nέγκας έκανε λόγο για επέκταση στην κατ’ οίκον διανομή, ο οποίος σήμερα αγγίζει το 10% του τζίρου της αλυσίδας, αλλά εκτίμησε ότι τα περιθώρια του delivery είναι συγκεκριμένα, μια και τα εστιατόρια προσφέρουν εμπειρία.

Πηγή: Euro2day.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 5 =