αρχικηVIRALΚίνηση- ματ: Ελληνικό νησί ρίχνει τις τιμές του ως 50% και βάζει δωρεάν πλοίο!

Κίνηση- ματ: Ελληνικό νησί ρίχνει τις τιμές του ως 50% και βάζει δωρεάν πλοίο!

Το έχουμε ξανά πει: Φέτος θα είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι. Με τους ανθρώπους του τουρισμού να κάνουν δυναμικές κινήσεις, έτσι ώστε να καταφέρουν να προσελκύσουν τουρίστες.

Ωστόσο ένα ελληνικό νησί πάει… ένα βήμα πιο κάτω. Μιλάμε για το Καστελόριζο. Το συγκεκριμένο νησάκι των Δωδεκανήσων έχει πολλά να σου δείξει. Υπάρχει το ερειπωμένο- μα «αθεράπευτα» μαγευτικό- μεσαιωνικό κάστρο των Ιπποτών, το εκθαμβωτικό Γαλάζιο Σπήλαιο στο οποίο μπορείς να φτάσεις μόνο με το καΐκι, το Παλαιόκαστρο, καθώς και υπέροχα, πολύχρωμα σπιτάκια που θα σε μαγέψουν.

Τι ετοιμάζει λοιπόν για φέτος το καλοκαίρι; Όπως λένε στο infowoman.gr επιχειρηματίες του νησιού, φέτος αποφάσισαν να ρίξουν τις τιμές τους ως 50%. «Οι τουρίστες που θα έρθουν στο νησί μας δε θα χάσουν! Κάθε γωνιά του Καστελόριζου κρύβει σπάνια ομορφιά! Το ξενοδοχείο μας προσφέρεται για οικογένειες. Φέτος αποφασίσαμε να μειώσουμε τις τιμές μας στη διαμονή από 20 έως 50% ανάλογα με τον αριθμό των διανυκτερεύσεων που θα επιλέξει ο καθένας. Ο Έλληνας πρέπει να ξέρει ότι τα χρήματα που θα δώσει θα πιάσουν τόπο, γιατί οι ακρίτες τα έχουμε ανάγκη. Ζούμε από τον τουρισμό» σημειώνουν.

Οι επαγγελματίες του τουρισμού στο Καστελόριζο αποφάσισαν να μειώσουν τις τιμές έως 50% όχι μόνο στα ξενοδοχεία, αλλά και στα εστιατόρια και τα καφέ ακόμη και στις ημερήσιες εκδρομές. Και όπως λένε εστιάζουν στους Έλληνες ταξιδιώτες.

Και κάτι ακόμα: Για πρώτη χρονιά φέτος, ακτοπλοϊκές εταιρίες εκτελούν δρομολόγια από τη Ρόδο στο Καστελόριζο καθημερινά. Μάλιστα, τρεις φορές την εβδομάδα, η μετακίνηση με συμβατικό πλοίο γίνεται δωρεάν για το επιβατικό κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παραθαλάσσιο ελληνικό χωριό στο οποίο μπορείς να πας με 18 ευρώ βενζίνη, χωρίς πλοίο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − four =