αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚίνηση- έκπληξη από τα Zara: Ο κολοσσός ξεκινά συνεργασία με νέα ταλέντα, για να δημιουργήσει τη νέα συλλογή του

Κίνηση- έκπληξη από τα Zara: Ο κολοσσός ξεκινά συνεργασία με νέα ταλέντα, για να δημιουργήσει τη νέα συλλογή του

Μια κίνηση- έκπληξη, πραγματοποιούν τα Zara. Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα αποφάσισε να συνεργαστεί με νέους σχεδιαστές για να δημιουργήσει τη νέα συλλογή της με τίτλο “Shape the Invisible”. Με τις πρώτες εικόνες να υπάρχουν ήδη στο Instagram του brand.

Μετά από μια μικρή έρευνα που έκανε το Marie Claire, ανακάλυψε πως το brand συνεργάζεται με νέα σχεδιαστικά ταλέντα από σχολές όπως το Royal Academy της Αμβέρσας, το Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη, το ENSAD στο Παρίσι και το Kingston University στο Λονδίνο, για να δημιουργήσουν φρέσκα, νέα στυλ.

Αυτά όμως δεν είναι τα μοναδικά νέα: Από ό,τι φαίνεται τα Zara στέλνουν ανακυκλωμένα κομμάτια από τις προηγούμενες σεζόν σε αυτούς τους μαθητές, ώστε να τα αλλάξουν και να τα μετατρέψουν σε νέες δημιουργίες. (Μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές στην παρακάτω εικόνα.)

Αυτές είναι λοιπόν μόνο οι πληροφορίες που έχουμε προς το παρόν και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το πότε και πού θα είναι αυτά τα μοναδικά κομμάτια διαθέσιμα στο κοινό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + fourteen =