αρχικηVIRALΚέρδισε 30 εκατ. δολάρια στη λοταρία αλλά δεν το είπε στην οικογένεια του για να μην γίνουν τεμπέληδες

Κέρδισε 30 εκατ. δολάρια στη λοταρία αλλά δεν το είπε στην οικογένεια του για να μην γίνουν τεμπέληδες

Κέρδισε 29,9 εκατομμύρια δολάρια σε τζακ ποτ στο Guangxi (αντίστοιχο του Λόττο) αλλά προτίμησε να το κρατήσει κρυφό από τη σύζυγό και το παιδί του για να μην γίνουν… τεμπέληδες μετά την απόκτηση του ξαφνικού πλούτου.

Ο υπέρ τυχερός, που αποκαλείται απλά «κύριος Λϊ», ζει σε μια πόλη της νότιας Κίνας.

Όταν διαπίστωσε οτι οι τυχεροί του αριθμοί 2, 15, 19, 26, 27, 29 και 2, που παίζει εδώ και χρόνια έχουν κερδίσει το αστρονομικό ποσό, πήγε μόνος του στο πρακτορείο της πόλης Νανίνγκ, στη νότια Κίνα, για να λάβει το βραβείο του.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Nanning Evening News, ο υπέρ τυχερός φορούσε ένα έντονο κίτρινο κοστούμι και κάλυπτε το κεφάλι του για να μην αναγνωριστεί.

Κέρδισε εκατομμύρια στο λαχείο αλλά δεν το είπε στη σύζυγο και το παιδί του-1

Ο λόγος, δεν είναι για να μην του ζητήσουν δανεικά φίλοι και συγγενείς, αλλά γιατί δεν είχε πει ούτε στην οικογένεια του ότι κέρδισε το τεράστιο χρηματικό ποσό. Όπως ισχυρίστηκε «φοβόταν ότι έτσι θα εφησυχάσουν και δεν θα δούλευαν ή ότι δεν θα δούλευαν αρκετά σκληρά στο μέλλον».

Ο «κύριος Λι» ωστόσο δώρισε 5 εκατ γιουάν (από τα 219 εκατ γουάν) σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ενώ δεν έχει αποφασίσει τι να κάνει με τα υπόλοιπα.

Η κεντρική κυβέρνηση της Κίνας διοργανώνει λαχεία για να συγκεντρώσει χρήματα για την χρηματοδότηση αθλητικών προγραμμάτων.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 17 =