αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚάποτε, ο καθηγητής υποκριτικής του Adam Sandler του είπε ότι πρέπει να αλλάξει καριέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποτε, ο καθηγητής υποκριτικής του Adam Sandler του είπε ότι πρέπει να αλλάξει καριέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε γράψει πολλά άρθρα εδώ στο It’s Possible, σχετικά με το πως πρέπει να διαχειριστείς τις απόψεις των άλλων που σε «βομβαρδίζουν» από διάφορες πλευρές. Και ένα είναι σίγουρο: Πρέπει να είσαι προσεκτικός σχετικά με το ποιες απόψεις τελικά θα λάβεις υπόψη.

Αυτό δείχνει και η περίπτωση του διάσημου ηθοποιού, σεναριογράφου και κινηματογραφικού παραγωγού, Adam Sandler. Κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Brad Pitt στο τηλεοπτικό πρόγραμμα “Variety Studios: Actors on Actors”, μια άγνωστη ιστορία από τα παλιά, ήρθε στο φως.

Κάποτε, ο καθηγητής υποκριτικής του Adam Sandler του είπε ότι πρέπει να αλλάξει καριέρα. Ότι δεν είναι αρκετά καλός για να γίνει ηθοποιός.

Ο Brad Pitt ξεκίνησε να λέει την ιστορία: «Ήσασταν στο NYU και αυτός ήταν ο καθηγητής υποκριτικής. Σας πήγε όλη την τάξη για μια μπύρα και σας είπε ευγενικά: Σκεφτείτε κάτι άλλο. Ακούστε παιδιά, έχετε καρδιά, αλλά δεν ‘το έχετε’. Επιλέξτε άλλη διαδρομή». Με τον Adam Sandler να επιβεβαιώνει το γεγονός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Η ιστορία έχει όμως και δεύτερο μέρος. Όταν ο Adam Sandler έγινε διάσημος και έβγαζε πολλά χρήματα, κάλεσε εκείνο τον δάσκαλο για να βγουν έξω, μαζί με φίλους. Και ενώ θα μπορούσε να μιλήσει για την… άστοχη συμβουλή που του είχε δώσει κάποτε, ο Sandler είπε: «Αυτός είναι ο μόνος δάσκαλος που με κέρασε μια μπύρα».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη παρακάτω

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + seventeen =