αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚάποτε ζούσε στην Ινδία χωρίς υπολογιστή, τώρα είναι CEO της Google (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποτε ζούσε στην Ινδία χωρίς υπολογιστή, τώρα είναι CEO της Google (ΒΙΝΤΕΟ)

Μερικές άγνωστες πτυχές της δικής του ιστορίας, παρέθεσε ο CEO της Google, Sundar Pichai, σε συνέντευξη του στο CNN. Ο ίδιος μπορεί σήμερα να είναι ένας από τους πιο… τεχνολογικού ανθρώπους στον πλανήτη, ωστόσο κάποτε τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Ο ίδιος μεγάλωσε στην Ινδία με ελάχιστη πρόσβαση σε τηλέφωνο. Ενώ δεν διέθετε δικό του υπολογιστή και ίντερνετ.

Όπως είπε ο Sundar Pichai, η οικογένειά του περίμενε για 5 ολόκληρα χρόνια να τους εγκαταστήσουν τηλέφωνο στο σπίτι. Και όταν αυτό έγινε, όλοι οι γείτονες πήγαιναν σπίτι τους για να κάνουν τα τηλεφωνήματά τους. «Έγινε κάτι σαν κοινωνική συναναστροφή. Οι γείτονες έρχονταν για να τηλεφωνήσουν στα παιδιά τους», είπε ο ίδιος στο CNN.

«Aυτό μου έδειξε τις δυνατότητες που υπάρχουν χάρη στην τεχνολογία», τόνισε.

Στην Google προσλήφθηκε το 2004. Δούλεψε σε μία σειρά από διαφορετικές θέσεις, μεταξύ τους και ως υπεύθυνος του Chrome και επικεφαλής του συστήματος Android έως ότου γίνει Διευθύνων Σύμβουλος το 2015. Στην θέση αυτή βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Η περιουσία του Sundar Pichai ανέρχεται πλέον στο αστρονομικό ποσό του 1,05 δισ. δολαρίων.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + two =