αρχικηVIRALΚάποιος κατοχύρωσε το domain stefanostsitsipas.com και το πουλάει προς τεράστιο ποσό- Η απάντηση του Τσιτσιπά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιος κατοχύρωσε το domain stefanostsitsipas.com και το πουλάει προς τεράστιο ποσό- Η απάντηση του Τσιτσιπά (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible για τις αγοραπωλησίες domain. Σε παλαιότερο άρθρο μας είχαμε παραθέσει και τα 25 domains που έχουν πωληθεί ακριβότερα στην ιστορία.

Τώρα θα δεις ένα που έχει… Ελληνικό ενδιαφέρον. Τι έχει συμβεί: Κάποιος πρόλαβε και κατοχύρωσε το domain stefanostsitsipas.com. Και τώρα το έβγαλε σε δημοπρασία για περίπου 40.000 ευρώ (36.445 Λίρες).

Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τον ίδιο τον Τσιτσιπά, και έφτιαξε ένα σχετικό βίντεο. «Ποιος μπορεί να θέλει να αγοράσει αυτό το domain, εκτός από εμένα, σε αυτό το ποσό. Όποιος το έκανε αυτό, έχει πολύ χρόνο. Καλύτερα να πήγαινε μια βόλτα στο πάρκο, να πάει να δει καμιά ταινία, να βγάλει την κοπέλα του έξω. Αυτό είναι απαράδεκτο», λέει ο τενίστας στο βίντεο που ανέβασε στο YouTube.

Προφανώς ο Έλληνας τενίστας έψαξε το domain για να το κατοχυρώσει και διαπίστωσε ότι κάποιος το έχει δεσμεύσει. Στο ίδιο βίντεο ο Τσιτσιπάς αναφέρει ότι σχεδιάζει να βρει και να επικοινωνήσει με τον άνθρωπο που έχει «πιάσει» το domain του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − six =