αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚάποιος έστειλε 154 φορές το ίδιο μήνυμα στον Elon Musk. Και τελικά έλαβε απάντηση από τον ίδιο μέσω Twitter

Κάποιος έστειλε 154 φορές το ίδιο μήνυμα στον Elon Musk. Και τελικά έλαβε απάντηση από τον ίδιο μέσω Twitter

Όποιος επιμένει… τελικά κερδίζει. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας εναλλακτικός τίτλος για το story που θα δεις παρακάτω. Κάποιος έστειλε 154 φορές το ίδιο μήνυμα στον Elon Musk. Και τελικά έλαβε απάντηση από τον διάσημο εκατομμυριούχο μέσω Twitter.

Τι ακριβώς έχει συμβεί: Ο ανεξάρτητος developer Lyubomir Vladimirov ήθελε να αναπτύξει ένα video game για την SpaceX. Αλλά δεν είχε τα σχετικά δικαιώματα, για να χρησιμοποιήσει το logo και το όνομα της εταιρίας. Σκέφτηκε λοιπόν το εξής: Να στέλνει το αίτημα του στον Elon Musk, κάθε ημέρα, για έναν ολόκληρο χρόνο. Δηλαδή συνολικά 365 φορές! Το μήνυμα είναι αυτό που θα δεις παρακάτω:

«Αγαπητέ Elon. Είμαι ένας game developer και φτιάχνω ένα game για τον αποικισμό του Άρη με εσάς και τη SpaceX. Αν νομίζετε ότι είναι cool, το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα «προχωρήστε» για να χρησιμοποιήσω το όνομα και τα λογότυπά σας. Θα το ποστάρω αυτό κάθε μέρα για ένα χρόνο ή έως ότου λάβω ένα ναι ή όχι».

Στην 154η προσπάθεια έλαβε απάντηση από τον ίδιο τον Musk. Ο ιδρυτής της SpaceX απάντησε μέσω Twitter και συγκεκριμένα έγραψε: «Μπορείτε να κλέψετε το όνομα / λογότυπα μας και πιθανότατα δεν θα σας μηνύσουμε». Άρα ουσιαστικά ο Musk έδωσε θετική απάντηση στον developer.

Στην συνέχεια μάλιστα ο developer δήλωσε ότι θα δώσει το 80% των εσόδων από το game στην SpaceX. Ενώ πόσταρε και ένα πρώτο βίντεο από το παιχνίδι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − fourteen =