αρχικηVIRAL«Κάποιοι έγραψαν τον αριθμό «1» στο κουδούνι μου. Τι σημαίνει;»: Ένας χρήστης ρώτησε στο Reddit. Και του απάντησαν

«Κάποιοι έγραψαν τον αριθμό «1» στο κουδούνι μου. Τι σημαίνει;»: Ένας χρήστης ρώτησε στο Reddit. Και του απάντησαν

Έχεις δει ποτέ περίεργα σύμβολα ή αριθμούς στο κουδούνι σου; Αν ναι, μπορεί… να μην είναι πολύ καλό σημάδι. Μία τέτοια συζήτηση άνοιξε στο Reddit.

Η ερώτηση: «Καλησπέρα Reddit. Σήμερα μια γειτόνισσά μου, μού είπε πως είδε δύο τύπους στην πολυκατοικία. Μόλις τους είδε έτρεξαν έξω, αλλά ήταν εκεί αρκετή ώρα και έβαλαν αριθμούς σε κάθε κουδούνι από 1 έως 4.

Το νούμερο 1 το είχα μόνο εγώ και μια κοπέλα στον 2ο όροφο (εγώ είμαι στον 3ο), νούμερα 2 είχαν άλλα 2 σπίτια και νούμερα 3 και 4 είχαν τα περισσότερα. Τι πιστεύετε πως σημαίνει αυτό; Η λογική μου με βγάζει σε αποτέλεσμα πως είμαστε 1η επιλογή για να μας κλέψουν αλλά από την άλλη δεν μου βγάζει λογική αυτό επειδή όπως είναι τα ωράρια, πάντα κάποιος μένει σπίτι 24/7 ενώ σε μερικά άλλα σπίτια στην πολυκατοικία μένουν μόνο κάτι ηλικιωμένες μόνες τους που είναι έξω για 10 ώρες βόλτα. Τι πιστεύετε πως σημαίνει και τι πρέπει να προσέξω;».

Οι απαντήσεις:

1. λείπουν πρωινές ώρες. 2. λείπουν απογευματινές ώρες. 3. δεν έχουν σταθερό ωράριο. 4. Δεν λείπουν σχεδόν ποτέ.

(Η συγκεκριμένη απάντηση έλαβε και τα περισσότερα thumbs up, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν πως το διαμέρισμα αποτελεί στόχο διαρρηκτών).

Εμάς που έκαναν το ίδιο ήταν πάντα με τη σειρά οι αριθμοί για να διαφοροποιούν μεταξύ των διαμερισμάτων. Παίζει να ήταν και με τη σειρά που μας είχε η πολυκατοικία που φαινόταν κάτω στα κοινόχρηστα.

Μάλλον είσαι ο πρώτος επιλαχών να σου περάσουν οπτική ίνα.

Το σβήνεις για να δουν ότι το έσβησες και τους κατάλαβες.

Καλύτερα να πας σε ένα αστυνομικό τμήμα. Καλό είναι επίσης να βάλεις και ένα doorbell αν είσαι στον τελευταίο όροφο, να σου έρχεται ειδοποίηση όταν κάποιος περνάει από την πόρτα σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =