αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚάποιοι άνθρωποι αποπνέουν ηρεμία σε κάθε κατάσταση. Εδώ είναι 5 τρόποι με τους οποίος το καταφέρνουν

Κάποιοι άνθρωποι αποπνέουν ηρεμία σε κάθε κατάσταση. Εδώ είναι 5 τρόποι με τους οποίος το καταφέρνουν

Έχετε παρατηρήσει ότι μερικοί άνθρωποι αποπνέουν ηρεμία και χάρη σε οποιαδήποτε κατάσταση; Είναι αυτοί που παραμένουν ήρεμοι υπό πίεση, χειρίζονται τους δύσκολους ανθρώπους με ευκολία και φαίνεται ότι ξέρουν πάντα τι πρέπει να πουν ή να κάνουν.

Πως τα καταφέρνουν; Όχι, δεν γεννιούνται με κάποιο ειδικό γονίδιο.

Έχουν δομήσει ορισμένες συνήθειες που τους επιτρέπουν να δείχνουν ηρεμία και χάρη, ό,τι κι αν τους φέρνει η ζωή. Εδώ είναι λοιπόν 5 συγκεκριμένοι τρόποι, μέσα από μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να πουν ή να κάνουν

Σε ένα networking event, κάποιος ρωτήθηκε για ένα θέμα με το οποίο δεν ήταν εξοικειωμένος. Αυτή είναι συνήθως μια αγχωτική κατάσταση και συχνά οι άνθρωποι προσπαθούν να… επιδείξουν γνώση ακόμα και όταν δεν έχουν βαθιά κατανόηση του θέματος. Αντί να προσποιείται ότι γνωρίζει και να κοροϊδεύει τον εαυτό του, αυτό το άτομο παραδέχτηκε ότι δεν ήταν εξοικειωμένο με το θέμα, αλλά προσφέρθηκε να μάθει περισσότερα. Τέτοιοι άνθρωποι έχουν έναν τρόπο να λένε ή να κάνουν πράγματα που χαλαρώνουν τους άλλους και βοηθούν στην αποκλιμάκωση κάθε έντασης. Αυτό συχνά προέρχεται από την ταπεινοφροσύνη και το να γνωρίζει κάποιος την άγνοιά του.

Είναι ταπεινοί

Κάνε το εικόνα: Σε ένα συνέδριο, ο ομιλητής μιλούσε για ένα θέμα για το οποίο κάποιος από το κοινό γνώριζε πολλά. Αντί ο θεατής να διακόψει ή να προσπαθήσει να επιδείξει τις γνώσεις του, άκουγε προσεκτικά και έκανε στοχευμένες ερωτήσεις. Τέτοιοι άνθρωποι ξέρουν ότι κανείς δεν είναι τέλειος και είναι πάντα πρόθυμοι να ακούσουν τους άλλους και να μάθουν από αυτούς. Αυτή είναι μια συνήθεια των ανθρώπων που αποπνέουν ηρεμία και χάρη, καθώς τους επιτρέπει να παραμένουν ταπεινοί και ανοιχτοί στη μάθηση από τους άλλους.

Έχουν αυτοπεποίθηση αλλά όχι αλαζονεία

Σε μια συνέντευξη για δουλειά, ο HR Manager έκανε μια ερώτηση που ήταν δύσκολο να απαντηθεί. Ο υποψήφιος αντί να ταραχθεί ή να προσποιείται ότι το γνωρίζει, παραδέχτηκε ότι δεν ήταν εξοικειωμένος με το θέμα, αλλά προσφέρθηκε να το ερευνήσει και να επικοινωνήσει μαζί του. Είχαν μια… ήσυχη αυτοπεποίθηση που τους επιτρέπει να σταθούν στο ύψος τους χωρίς να είναι επιθετικοί ή αυταρχικοί. Αυτή είναι μια κομβική συνήθεια για τους ανθρώπους που αποπνέουν ηρεμία και χάρη, καθώς τους επιτρέπει να προβάλλουν αυτοπεποίθηση χωρίς να θεωρούνται αλαζονικοί ή αυταρχικοί.

Είναι ευγενικοί

Ακόμη και όταν βλέπει ένα πιάτο που δεν του αρέσει ιδιαίτερα, ένα ευγενικό άτομο ξέρει πώς να δείχνει εκτίμηση και καλοσύνη. Στο σπίτι ενός φίλου για δείπνο, αντί να κάνει μια γκριμάτσα ή να παραπονεθεί για το γεύμα, αυτό το άτομο θα αφιερώσει χρόνο για να ευχαριστήσει τον οικοδεσπότη και να προσφέρει μια ειλικρινή φιλοφρόνηση για τη μαγειρική του. Ό,τι κι αν σερβίρεται, είναι πάντα ευγνώμονες και ευγενικοί, μια συνήθεια που είναι απαραίτητη για όσους αποπνέουν ηρεμία.

Διαχειρίζονται την νίκη με κλασάτο τρόπο

Ακόμα και όταν πετύχουν μία μεγάλη νίκη, δεν τρέχουν να το… τρίψουν στα πρόσωπα των αντιπάλων τους. Υποδέχονται ευγενικά τη νίκη τους. Συνήθως θα πουν και έναν καλό λόγο για τους αντιπάλους τους. Αυτή η συνήθεια είναι ζωτικής σημασίας για όσους αποπνέουν ηρεμία και χάρη, καθώς τους επιτρέπει να χειρίζονται την επιτυχία με ταπεινότητα και αξιοπρέπεια. Είτε κερδίζουν ένα παιχνίδι, είτε αναγνωρίζονται για τα επιτεύγματά τους στο γραφείο, εκείνοι που αποπνέουν ηρεμία, ξέρουν πώς να είναι ευγενικοί νικητές, δείχνοντας σεβασμό και εκτίμηση προς τους γύρω τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + six =