αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Κάνε τα 5 από τα 10 πράγματα της λίστας σου»: Η Sheryl Sandberg εξηγεί το πως θα βάλεις τις σωστές προτεραιότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κάνε τα 5 από τα 10 πράγματα της λίστας σου»: Η Sheryl Sandberg εξηγεί το πως θα βάλεις τις σωστές προτεραιότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι περισσότεροι επιχειρηματίες, μέσα στην γρήγορη καθημερινότητα ξεφεύγουν, και προσπαθούν να τα προλάβουν όλα. Πάντα θέλουν να πετύχουν περισσότερα. Μεγάλο λάθος. Όπως εξηγεί η COO του Facebook, Sheryl Sandberg, στο παραπάνω μονόλεπτο βίντεο, είναι κομβικό να βάζεις προτεραιότητες.

«Είναι το πιο σημαντικό μάθημα που λάβαμε, καθώς αναπτυσσόμασταν», λέει η ίδια.

Όπως εξηγεί, καλές ιδέες θα υπάρχουν πάντα. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το να βάζεις προτεραιότητες, σημαίνει ότι πρέπει να ασχολείσαι μόνο με τα καλύτερα και πιο χρήσιμα tasks. Τι μπορεί να είναι αυτό για έναν νέο επιχειρηματία; Μπορεί να είναι η μετάβαση στο mobile πεδίο.

«Αν έχεις 10 πράγματα στην λίστα σου και δε μπορείς να τα κάνεις όλα καλά, τότε κάνε 5. Αλλά κάνε τα καλά», σημειώνει η ίδια. Είναι ένα δύσκολο μάθημα, αφού όλοι προσπαθούν να τα προλάβουν όλα, όπως είπαμε. Αλλά αν το εφαρμόσεις, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι σπουδαία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 13 =