αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Κάνε τα σημαντικά projects το πρωί»: 6 συνήθειες που έχουν οι πετυχημένοι άνθρωποι

«Κάνε τα σημαντικά projects το πρωί»: 6 συνήθειες που έχουν οι πετυχημένοι άνθρωποι

Οι πετυχημένοι άνθρωποι έχουν χτίσει ρουτίνες που τους δίνει ώθηση για να φτάσουν εκεί που θέλουν. Μπορεί πολλοί άνθρωποι να νομίζουν ότι η επιτυχία ή αποτυχία κρίνεται από τις μεγάλες αποφάσεις που παίρνουμε, ωστόσο μέσα σε έναν «μαραθώνιο» έχουν σημασία ακόμα και οι «μικρές» συνήθειες που έχεις κάθε ημέρα που περνά.

Τώρα λοιπόν θα δούμε 6 συνήθειες που έχουν οι πετυχημένοι άνθρωποι. Και μπορείς να τις εφαρμόσεις και εσύ.

Να σηκώνεστε νωρις

Από ότι φαίνεται όταν κάποιος σηκώνεται νωρίς είναι υγιής, πλούσιος και σοφός! Όπως αποδείχθηκε από έρευνα της Vanderkam, τα 18 από τα 20 στελέχη, συμπεριλαμβανομένου και της CEO της Pepsi CEO Indra Nooyi και του Twitter Jack Dorsey — ανέφεραν ότι ξυπνάνε πριν τις 6 π.μ. τις εργάσιμες.

Αντικαταστηστε τον καφε και το τσαι με νερο

Πολλά σκληρά εργαζόμενα στελέχη έχουν αντικαταστήσει το πρωινό τους τσάι ή τον καφέ με σκέτο νεράκι. Ξεκινώντας τη μέρα μας με νερό βοηθάμε το σώμα μας να ενυδατωθεί ενώ μας κάνει να είμαστε σε εγρήγορση. Η Arianna Huffington από την Huffington Post και ο επικεφαλής της Birchbox Man, Brad Lande είναι από τους φαν της συνήθειας αυτής.

Τα projects με προτεραιοτητα γινονται καλυτερα το πρωι

Οι πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας είναι η καλύτερη ώρα για να ασχοληθείτε με τα θέματα εκείνα που θεωρείτε πιο σημαντικά, αναφέρουν οι πλούσιοι και διάσημοι. Καθώς τις ώρες εκείνες είναι απίθανο να σας διακόψει κάποιος μπορείτε να εργασθείτε απερίσπαστοι.

Βρειτε χρονο για τα χομπι σας

Πέρα από τη δουλειά είναι πολύ σημαντικό να αφιερώνετε και λίγο χρόνο στα χόμπι σας. Πολλοί επιτυχημένοι άνθρωποι φροντίζουν να περνούν λίγη ώρα το πρωί κάνοντας πράγματα που τους αρέσουν, όταν είναι ακόμη φρέσκοι και γεμάτοι ενέργεια.

Προγραμματιστε και φτιαξτε στρατηγικη

Ο προγραμματισμός της ημέρας, της εβδομάδας και του μήνα βοηθά τα στελέχη να δώσουν προτεραιότητα με αποτελεσματικό τρόπο. Επιπλέον, ενδυναμώνει τις δεξιότητες διαχείρισης χρόνου που ήδη έχουν.

Ελεγξτε τα email το πρωι

Παρόλο που πολλοί ειδικοί διαχείρισης χρόνου προτείνουν να ελέγχετε τα email αργότερα μέσα στη μέρα, πολλά στελέχη είναι το πρώτο πράγμα που κάνουν το πρωί. Μια γρήγορη ματιά για να πάρετε μια ιδέα για τυχόν επείγοντα θέματα θα σας βοηθήσει να τα επιλύσετε όσο είστε ακόμη φρέσκιοι και γεμάτοι ενέργεια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 5 =