αρχικηVIRALΚάνε μια εικονική επίσκεψη 360 μοιρών στα μέρη των Ίνκας

Κάνε μια εικονική επίσκεψη 360 μοιρών στα μέρη των Ίνκας

Τώρα που έχεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι, είναι μια καλή ευκαιρία να… ταξιδέψεις σε μερικά μέρη. Εικονικά. Όλα μπορούν να γίνουν από το laptop σου.

Με ένα κλικ, μπορείς να μεταφερθείς στο μακρινό Μάτσου Πίτσου, το «Ιερό Βουνό» στο οποίο κάποτε κυριαρχούσαν οι Ίνκας.

Σήμερα η περιοχή αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco και την επισκέπτονται περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι ετησίως. Έχει περίπου 200 κτίσματα και ενώ οι περισσότεροι θεωρούν πως η καλύτερη ώρα για μια ξενάγηση είναι το ξημέρωμα, εξίσου εντυπωσιακή είναι η εικόνα του το ηλιοβασίλεμα.

Στα περίπου 80.000 στρέμματα της περιοχής, που χωρίζεται σε γεωργική και αστική, μπορείτε να δείτε τον Ναό του Ήλιου, τον Ναό του Κόνδορα και την Πέτρα Intihuatana, μια συσκευή αστρονομικής παρατήρησης που τη χρησιμοποιούσαν για τον προσδιορισμό των περιόδων για διάφορα φεστιβάλ και γιορτές της θρησκείας των Ίνκας.

Μπαίνοντας από το YouVisit θα δείτε μια σειρά φωτογραφιών 360°, ενώ μέσα από την ηχητική ξενάγηση θα μάθετε σημαντικές πληροφορίες για την ιστορία του χώρου, αλλά και τα περίφημα ζώα αλπακά, που από το τρίχωμά τους φτιάχνονται και τα διάσημα υφάσματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − nineteen =