αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Κάνε κάτι που σε φοβίζει»: 4+1 tips που θα σε οδηγήσουν στην business επιτυχία

«Κάνε κάτι που σε φοβίζει»: 4+1 tips που θα σε οδηγήσουν στην business επιτυχία

Παίζουν πολλά ρόλο για το αν θα καταφέρεις να φτάσεις τελικά στην επιχειρηματική επιτυχία. Πράγματα που μπορείς να ελέγξεις εσύ, αλλά και εξωγενείς παράγοντες. Υπάρχουν όμως και κάποια βασικά σημεία, που μοιάζουν κοινά σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι αυτά που πρέπει να κάνει οπωσδήποτε ένας επιχειρηματίας για να φτάσεις στον μεγάλο στόχο του. Το It’s Possible παραθέτει 5 «κλειδιά» που θα σου χρησιμέψουν στην business διαδρομή σου.

1# Βρες της ώρες σου. Δεν είναι όλοι πρωινοί τύποι. Ούτε όλοι βραδινοί. Βρες τις ώρες που είσαι πιο αποδοτικός και φτιάξε το δικό σου πρόγραμμα.

2# Κάνε κάτι που σε φοβίζει. Είναι αλήθεια ότι για να φτάσεις στην επιτυχία πρέπει να βγεις έξω από την ζώνη άνεσης σου. Αν όλα σου φαίνονται εύκολα, μάλλον δεν ρισκάρεις αρκετά.

3# Βρες έναν συνεργάτη. Το μονοπάτι της επιχειρηματικότητας δεν θα είναι εύκολο. Βρες έναν συνεργάτη με τον οποίο θα βαδίσετε μαζί, και θα μοιραστείτε την δουλειά.

4# Σκέψου μπροστά. Μην περιμένεις αποτελέσματα σε μια ημέρα. Κάνε μακροπρόθεσμα πλάνα και δες την εξέλιξη σου. Όσο βλέπεις ότι φτάνεις πιο κοντά στον μεγάλο στόχο σου, είσαι σε καλό δρόμο.

5# Πες «ευχαριστώ». Να εκτιμάς αυτά που σου δίνουν οι άλλοι. Πολλές φορές ένα «ευχαριστώ» αρκεί για να δίξεις την εκτίμηση σου σε κάποιον. Και έτσι να χτίσεις μια ανθρώπινη σχέση που θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές στην συνέχεια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 15 =