αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚάνει exit… με την Chipita και έχει έτοιμη την επόμενη κίνηση του: Ποια είναι τα πλάνα του Σπ. Θεοδωρόπουλου

Κάνει exit… με την Chipita και έχει έτοιμη την επόμενη κίνηση του: Ποια είναι τα πλάνα του Σπ. Θεοδωρόπουλου

Mε αρκετά εκατομμύρια ευρώ ρευστότητα, από την πώληση της Chipita, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο άνθρωπος που έμαθε την Ευρώπη να τρώει κρουασάν, σχεδιάζει τα επόμενα βήματα του στο ελληνικό επιχειρείν.

Ήδη τον τελευταίο καιρό το όνομα του έχει ακουστεί σε διάφορες περιπτώσεις εξαγορών. Από τον  ΔΟΛ και τον Παναθηναϊκό, μέχρι την αλλαντοβιομηχανία Βίκη (προσπάθεια η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε) και τη Vivartia.

Το Insider.gr, επικαλείται στελέχη της αγοράς που υποστηρίζουν ότι μόλις κλείσει το deal εξαγοράς της Chipita από την Mondelez, ο κ. Θεοδωρόπουλος θα ανακοινώσει την νέα του μεγάλη επένδυση σε εταιρεία τροφίμων.

Ήδη λένε, κάποιες πηγές, υπάρχει από την πλευρά του ένα ενδιαφέρον για την Vivartia, με την οποία «γνωρίζονται καλά», αν και οι εμπλεκόμενες πλευρές το διαψεύδουν κατηγορηματικά. «Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να μείνει με την αλλαντοβιομηχανία Νίκας», υποστηρίζουν. «Στο στόχαστρο του μπαίνουν εταιρείες με περιθώρια ανάπτυξης, τις οποίες υπό τον έλεγχο του, θα τις απογειώσει», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − eleven =