αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚάνει come back στην Ελλάδα η Lime;

Κάνει come back στην Ελλάδα η Lime;

Διεργασίες για την επιστροφή της Lime στην Ελλάδα φαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη. Η γνωστή εταιρία με τα κοινόχρηστα πατίνια δημοσίευσε στο Linkedin μία αγγελία μέσα από την οποία γνωστοποιεί ότι ψάχνει για General Manager στην Ελλάδα. Με βάση στην Αθήνα.

«Αναζητούμε Γενικό Διευθυντή στην Ελλάδα με πάθος για καινοτομία, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, ικανότητα να ευδοκιμεί σε απρόβλεπτο περιβάλλον και να δημιουργεί εμπειρίες για first-class πελάτες» σημειώνει η εταιρία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μιλούν Ελληνικά και Αγγλικά, ενώ θα πρέπει να έχουν 7+ έτη σχετικής εμπειρίας σε συμβουλευτικές υπηρεσίες, διαχείριση επιχειρήσεων ή operations, ιδανικά σε startup ή παρόμοιο περιβάλλον.

Όπως σημειώνει η εταιρία, ο General Manager θα είναι υπεύθυνος όχι μόνο την οικονομική διαχείριση «αλλά και την ηγεσία της ομάδας σε όλα τα τμήματα (συμπεριλαμβανομένων των κυβερνητικών σχέσεων, των συνεργασιών, των λειτουργιών και του τοπικού μάρκετινγκ)».

Υπενθυμίζεται ότι η Lime αποχώρησε από την Ελλάδα το 2020. Μένει να δούμε αν πρόσληψη ενός General Manager στην Ελλάδα και η ενεργοποίηση της ομάδας στην χώρα μας, θα φέρει άμεσα και τα πατίνια της Lime στους ελληνικούς δρόμους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − five =