αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚάνεις μια ανάρτηση που γίνεται viral; Το Facebook θα επαληθεύει την ταυτότητα σου

Κάνεις μια ανάρτηση που γίνεται viral; Το Facebook θα επαληθεύει την ταυτότητα σου

Το Facebook θα απαιτεί πλέον από τους χρήστες που γίνονται viral να επαληθεύουν την ταυτότητα τους. Με αυτό το χαρακτηριστικό το Facebook θέλει να διασφαλίσει ότι οι χρήστες βλέπουν αυθεντικές αναρτήσεις από ανθρώπους αντί από bots ή χρήστες που κρύβουν την ταυτότητα τους. Να υπενθυμίσουμε ότι το Facebook πριν δύο χρόνια ζήτησε από τις σελίδες με μεγάλη απήχηση να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα και την τοποθεσία τους.

Οι λογαριασμοί στο Facebook που εμφανίζουν “μη αυθεντική συμπεριφορά” και έχουν δημοσιεύσεις οι οποίες γίνονται συνέχεια viral θα πρέπει να παρέχουν μία μορφή ταυτότητας. Εάν η ταυτότητα δεν ταιριάζει με την ταυτότητα του εν λόγω λογαριασμού ή αν ο χρήστης απορρίψει την επαλήθευση της ταυτότητας, τότε το Facebook θα μειώσει την διανομή των δημοσιεύσεων και πρακτικά θα μειωθούν οι προβολές, και τα άτομα που αλληλεπιδρούν με τις δημοσιεύσεις. 

Εάν κάποιο προφίλ που θεωρείται ύποπτο είναι διαχειριστής μίας σελίδας στο Facebook, τότε το προφίλ δεν θα μπορεί να διαχειριστεί την σελίδα αυτή εκτός και αν γίνει επαλήθευση της ταυτότητας.

Το Facebook προσπαθεί μέσα από αυτόν τον τρόπο να κάνει τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν την πραγματική τους ταυτόχρονα ενώ ταυτόχρονα θέλει να σταματήσει την παραπληροφόρηση.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 5 =