αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚάθε ημέρα λαμβάνεις 35.000 αποφάσεις. Και κάπως έτσι μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάθε ημέρα λαμβάνεις 35.000 αποφάσεις. Και κάπως έτσι μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε μια ημέρα. Από τη στιγμή που ξυπνάς, μέχρι τότε που κοιμάσαι το βράδυ. Και σίγουρα θα έχεις καταλάβει ότι κάθε ημέρα, παίρνεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου. Αλλά έχεις συνιδιτοποιήσει ότι κάθε ημέρα λαμβάνεις, κατά μέσο όρο, 35.000 αποφάσεις; Μπορεί να φαίνεται εξωπραγματικό, όμως αυτό σημειώνει σε βίντεο του το αμερικανικό site Fearless Motivation.

Πρόκειται για αποφάσεις που μπορεί να έχουν μικρή σημασία, όπως το τι κάλτσες να φορέσεις. ‘Η μπορεί να είναι μεγάλες αποφάσεις, όπως το να μπεις σε μια σχέση ή να βγεις από αυτή. Το σίγουρο είναι ότι με τόσες πολλές αποφάσεις να «τριγυρίζουν» κοντά σου, εσύ είσαι αυτός που τελικά ορίζεις το πως θέλεις να είναι η ζωή σου, σε όλα τα επίπεδα.

«35.000 φορές μπορείς αποφασίσεις να κάνεις το μέλλον σου καλύτερο από ότι ήταν το παρελθόν»

«Πόσες επιλογές που κάνεις κάθε ημέρα είναι γενναίες;», σημειώνει το αμερικανικό site στο βίντεο του. Όπως εξηγεί, μόνο με γεννές επιλογές μπορείς να ανοίξεις καλύτερες ευκαιρίες για εσένα. Και τελικά να ζήσεις μια καλύτερη ζωή. Α και κάτι ακόμα: Πρέπει να λες «όχι» στο να είσαι «μέτριος» ή στις «μέτριες επιλογές».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − twelve =